上一頁下一頁
發新話題

二個女人的西村遊獵

收藏  |  訂閱
964  77.3k

引用:
原帖由 eJ615 於 2019-6-25 10:44 AM 發表 查看引用來源
好好睇!請繼續!
講發嫂可能更精采,我就麻麻地精采!
發嫂年過40,40如虎可能是真的,有熟識師傅更有些是鮮肉仔,錫妹妹錫菊花做齊,插入更是必然,不過發嫂講得最啱聽的,幾舒服都好幾high都好,一定要用套,吾好玩命~

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 08:20 AM 發表 查看引用來源
西村,最先是在發嫂的帶領下踏足西村,那條村食市林立,足浴場也多過米舖~
去過多間足浴都是發嫂做導遊,直至去了一間叫乜乜明珠,發嫂介紹了一個好手勢的中醫師,中醫師年過30,其樣貌只是一般,沒有俊俏面孔,有的是温柔體貼的招待,發嫂同師傅都推薦了一項推油,叫我不妨一試,問題是推油要除了衫先推得喎!
先前去的足浴都是不用除衫,通常我都會著些較鬆身的褲或短褲之類,最多隔住件衫比師傅按,試過按到大脾盡頭, ...
精彩! 技師捽到你濕晒都忍到?

引用:
原帖由 yyb1 於 2019-6-25 10:51 AM 發表 查看引用來源
不算出軌,只是享受人生,支持!
發嫂教我多試不同師傅,不應沉迷一個

引用:
原帖由 sinar45 於 2019-6-25 11:12 AM 發表 查看引用來源

精彩! 技師捽到你濕晒都忍到?
2次後,發嫂約左二個師傅出來食飯唱k,食完飯去左連鎖酒店,一人一房,呢次是我第一次,忍受吾到比師傅啜妹妹啜豆豆,豆豆又癢又空虛下,我主動叫佢插入

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 11:18 AM 發表 查看引用來源

2次後,發嫂約左二個師傅出來食飯唱k,食完飯去左連鎖酒店,一人一房,呢次是我第一次,忍受吾到比師傅啜妹妹啜豆豆,豆豆又癢又空虛下,我主動叫佢插入 ...
嗰次過夜?做左幾多次?
期待你之後D精彩post:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 sinar45 於 2019-6-25 11:22 AM 發表 查看引用來源

嗰次過夜?做左幾多次?
期待你之後D精彩post:smile_o12::smile_o12:
做了3次!
之後心思思,自己有上去,不過發嫂叫住了我,吾好叫一個,換下師傅就吾會沉~
但那師傅每次都啜得我全身酥軟,連菊花也吻得好舒服,我比佢吊完總是回味幾日

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 11:27 AM 發表 查看引用來源

做了3次!
之後心思思,自己有上去,不過發嫂叫住了我,吾好叫一個,換下師傅就吾會沉~
但那師傅每次都啜得我全身酥軟,連菊花也吻得好舒服,我比佢吊完總是回味幾日 ...
啜菊花真係好high好正,咁你有冇含返佢碌九?

支持師姐!請繼續……

引用:
原帖由 sinar45 於 2019-6-25 11:30 AM 發表 查看引用來源

啜菊花真係好high好正,咁你有冇含返佢碌九?
有架,含左一陣

支持師姐!請繼續 X 2

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆