上一頁下一頁
發新話題

當青頭仔遇上隔壁36D人妻(p.3引板小師妹)

收藏  |  訂閱
67  28.7k

引用:
原帖由 .Zero. 於 2019-6-20 03:11 PM 發表 查看引用來源
見到師兄師姐咁多高質貼,小弟近排有時間,都想同大家分享下自己啲性事~~睇得開心可以留下言pm我交流下,覺得我作故仔可以自行離開,沒必要罵戰。

話說果年大學year2都仲係青頭仔,雖然內心好咸濕,奈何人較內斂,唔識溝女,捽之攪到滿惱精虫,成日睇AV打飛機,周街見到女人都有約炮的衝動,可惜一切只在想像之中,直至俾我見到大波陳太😍😍

話說佢係一位同層既新移民鄰居人妻,一兩年前 ...
可惜當時年紀輕,執到寶都唔知...
呢個陳師奶正路一定長玩長有!
師兄真好彩

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-20 06:27 PM 發表 查看引用來源

可惜當時年紀輕,執到寶都唔知...
呢個陳師奶正路一定長玩長有!
師兄真好彩
係啊事後都好後悔,同佢玩左兩次咋

陳太我可唔可以揸下你個波啊

睇到呢到我當小說睇

引用:
原帖由 siuhung37 於 2019-6-20 07:18 PM 發表 查看引用來源
陳太我可唔可以揸下你個波啊

睇到呢到我當小說睇
啱啊師兄你當小說睇啦,其實果下我都係已經諗唔到方法,衝口而出的,而家往後回想其實佢對我都有意思,俾哂機會我,唔係我根本冇機會

引用:
原帖由 .Zero. 於 2019-6-20 07:42 PM 發表 查看引用來源

啱啊師兄你當小說睇啦,其實果下我都係已經諗唔到方法,衝口而出的,而家往後回想其實佢對我都有意思,俾哂機會我,唔係我根本冇機會
可能俾人食果個係我呢,果時我又後生又有做gym,樣斯文端正又係處

其實點解有人鍾意微波貧乳...
直接問可唔可以揸波呢吓真係一流

引用:
原帖由 大丈夫是我 於 2019-6-20 07:57 PM 發表 查看引用來源
其實點解有人鍾意微波貧乳...
直接問可唔可以揸波呢吓真係一流
佢老公話覺得顛下顛下好核突,仲叫佢做縮胸,真係痴左線。。
其實我果時係話可唔可以摸下,果時講到話女朋友身材沒咁好就扮哂野想感受一下哈哈

可以名正言順同佢個仔講:我>><<1!🤭

引用:
原帖由 .Zero. 於 2019-6-20 06:46 PM 發表 查看引用來源

係啊事後都好後悔,同佢玩左兩次咋
有無計重溫舊夢呀?

引用:
原帖由 FerrariF50 於 2019-6-20 05:10 PM 發表 查看引用來源
30歲生過仔,都有窄隧道???
4x幾如果只生過一件、如果之前淨係同老公攪,都可以好緊窄,何况係3x歲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆