南丫島之行(photo 25#)

收藏  |  訂閱
30  19.8k

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-6-9 11:22 AM 發表 查看引用來源

玩露出老婆真系high爆,我都有呢味傾向😅
如果露比識得嘅人睇到仲high爆,又或者是老婆那邊親戚,當然老婆系唔知,佢系被帶左眼罩😅

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-6-9 11:27 AM 發表 查看引用來源

如果露比識得嘅人睇到仲high爆,又或者是老婆那邊親戚,當然老婆系唔知,佢系被帶左眼罩😅
即係喺老爺面前?😅

引用:
原帖由 marksixhk 於 2019-6-9 12:06 PM 發表 查看引用來源

即係喺老爺面前?😅
又冇咁激!
佢上二個月有個堂表哥從广州嚟左香港,老婆鬼咁熱情招呼左佢嚟我地屋企,親自落廚整左幾款撚手小菜,仲隊埋紅酒加啤酒,隊完老婆見佢啤啤夫,叫佢唔介意瞓廳梳化,驚佢醉醉地人生路不熟,果晚我就氹鸠老婆搞嘢,又氹佢玩眼罩,之後扮去廁所,但返入房關剩一條門那,仲要專登狗仔將老婆面向門那😅

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-6-9 12:32 PM 發表 查看引用來源

又冇咁激!
佢上二個月有個堂表哥從广州嚟左香港,老婆鬼咁熱情招呼左佢嚟我地屋企,親自落廚整左幾款撚手小菜,仲隊埋紅酒加啤酒,隊完老婆見佢啤啤夫,叫佢唔介意瞓廳梳化,驚佢醉醉地人生路不熟,果晚我就氹鸠老婆搞嘢,又氹佢玩眼罩,之後扮去廁所,但返入房關剩一條門那,仲要專登狗仔將老婆面向門那😅 ...
我發覺自己特別high又特別硬,老婆越忍住唔敢叫,我就越大力,我知佢個親感冇醉哂,第二朝從佢親戚表情發現有些異常,我肯肯定佢一定有到嘢😅

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-6-9 12:37 發表 查看引用來源

我發覺自己特別high又特別硬,老婆越忍住唔敢叫,我就越大力,我知佢個親感冇醉哂,第二朝從佢親戚表情發現有些異常,我肯肯定佢一定有到嘢😅 ...
那麼刺激啊!

引用:
原帖由 pineapple006 於 2019-6-9 01:23 PM 發表 查看引用來源

那麼刺激啊!
真系好刺激,本想呢度开帖詳細分享,但怕比老婆知道我又玩分享,唔知會不會嬲Q我

快啲開個Post啦。期待

引用:
原帖由 marksixhk 於 2019-6-9 08:57 AM 發表 查看引用來源

有㗎!你都係?
去旅行去鐘意係露台搞,咁算唔算?

師兄有露習惯,做爱時会好刺激

引用:
原帖由 marksixhk 於 2019-6-9 03:14 AM 發表 查看引用來源
南丫島之行

前晚喺南丫島,狗仔老婆嗰陣,佢識自己打開窗簾同露台門,雖然房裡面冇開燈,但係露台燈係開咗嘅,所以打開咗度門(都有成米半闊),佢雙手撐住兩邊門,上半身出咗露台,其實外面係睇得好清楚,佢冇着衫,帶住狗帶,蒙住眼,仲叫得幾大聲下……屌咗一陣,我見有個40零歲嘅男人企咗喺度睇,食住煙……我諗我老婆冇乜波,冇嘢好睇,就叫老婆跪低幫我吹,我話比佢知有人睇緊,一定要吹到我射先停得……可能 ...
露出正呀
我都好鍾意露出我老婆 遇到知音人

前往最後回覆