上一頁下一頁
發新話題

大眼極品人妻。更新(P.5)

收藏  |  訂閱
79  29.5k

引用:
原帖由 sexman44264 於 2019-6-1 10:57 AM 發表 查看引用來源
你遲早出事, 祝你性事好運
認同 安全行先 高潮行後。

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-6-1 08:31 發表 查看引用來源
我接受師兄建議,從今大眼極品人妻的事,都寫在同一個帖裡面,就係呢個。
已經好多師兄睇過相,知道真有其人,有幾得。好多師兄都pm我想換sp,唔係唔得,不過佢唔係咁易溝,如果你有信心願意一試,真係好想食,我都有可能俾嘅,問題係,希望用返等價嘅嘢嚟換。
而故事內容,我今次係冒死寫出嚟,因為若有關人仕看到,就會知道係佢,所以恕關鍵細節會略去。唔該唔好話係假,我唔得閒亦冇興趣作故事,假如有一日我有興趣作 ...
緊張 刺激 thx

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-6-1 08:31 AM 發表 查看引用來源
我接受師兄建議,從今大眼極品人妻的事,都寫在同一個帖裡面,就係呢個。
已經好多師兄睇過相,知道真有其人,有幾得。好多師兄都pm我想換sp,唔係唔得,不過佢唔係咁易溝,如果你有信心願意一試,真係好想食,我都有可能俾嘅,問題係,希望用返等價嘅嘢嚟換。
而故事內容,我今次係冒死寫出嚟,因為若有關人仕看到,就會知道係佢,所以恕關鍵細節會略去。唔該唔好話係假,我唔得閒亦冇興趣作故事,假如有一日我有興趣作 ...
真係好險

大眼都high到自已揸linlin,好好睇

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

又俾人放相又要交換   陰公🤣🤣

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-6-1 08:31 AM 發表 查看引用來源
【狗仔愛好者】
呢張好有feel,食人妻真係正好多

引用:
好多師兄都pm我想換sp,唔係唔得,不過佢唔係咁易溝,如果你有信心願意一試,真係好想食,我都有可能俾嘅,問題係,希望用返等價嘅嘢嚟換。

(吹水怪吹上天!開張太空電話卡開WeChat扮女人 , 作到香先生萬人迷感!下次用轉聲app前set 好男/女聲Mode )

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 beast74mo 於 2019-6-1 09:03 AM 發表 查看引用來源
該次旅行應該唔該喉的,仲有無下文呀?
嗰個旅行總共做左三次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆