上一頁下一頁
發新話題

好撚憎d女唔沖凉

收藏  |  訂閱
42  7.5k

引用:
原帖由 ENASDE 於 2019-5-4 12:58 AM 發表 查看引用來源
唔係唔沖
擺到明只係唔想同你沖,想你快D走呀,唔想對多你一秒,仲唔明ON99
你都唔撚明個重點,重點我唔係想一齊冲,我冲完拒再冲都得,目的係冲乾淨比我錫呀!好似俄羅斯咁,個個做成日都唔冲一次,成身口水味,中意錫波人士咪奶曬嘢啦

引用:
原帖由 glue123 於 3/5/2019 05:27 PM 發表 查看引用來源

你都唔撚明個重點,重點我唔係想一齊冲,我冲完拒再冲都得,目的係冲乾淨比我錫呀!好似俄羅斯咁,個個做成日都唔冲一次,成身口水味,中意錫波人士咪奶曬嘢啦 ...
喺咁架啦,個個客都喺咁
為你一个改变呀
比多一舊,睇佢肯唔肯囉
唔肯就走人

揾海關加衛生署 :smile_30:

引用:
原帖由 glue123 於 2019-5-4 09:27 AM 發表 查看引用來源

你都唔撚明個重點,重點我唔係想一齊冲,我冲完拒再冲都得,目的係冲乾淨比我錫呀!好似俄羅斯咁,個個做成日都唔冲一次,成身口水味,中意錫波人士咪奶曬嘢啦 ...
你對的   安全衛生D

你做汽車维修會唔會成日洗手?一日到黑可能只沖涼訓覺前先洗一次。食飯用快子都肺撚事洗。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-4 03:07 PM 發表 查看引用來源
你做汽車维修會唔會成日洗手?一日到黑可能只沖涼訓覺前先洗一次。食飯用快子都肺撚事洗。
所以以前我去心震打飛g中意中午去,有一班12點返工,可以吮一手lin

我就要条女環吹前擦牙,衛生好重要。

其實好講囡囡自己注唔注重衛生,企企事前事後沖都有(齋水沖...事前應係加KY)我都試過好幾個:smile_34:

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-5-5 10:10 AM 發表 查看引用來源
其實好講囡囡自己注唔注重衛生,企企事前事後沖都有(齋水沖...事前應係加KY)我都試過好幾個:smile_34:
對拒黎講冇所謂架,係客吮lin食曬上手口水,對條女冇影響

引用:
原帖由 glue123 於 2019-5-5 11:15 AM 發表 查看引用來源

對拒黎講冇所謂架,係客吮lin食曬上手口水,對條女冇影響
咪笑笑口叫佢抹抹先囉,一般都唔應該有乜問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆