上一頁下一頁
發新話題

餘震

收藏  |  訂閱
96  9.8k

好文彩

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-4-26 07:16 PM 發表 查看引用來源
餘震

你的吻像龍捲風吹過 怎可對抗這吸引
身貼身 如海嘯衝擊我 使我向下沉

實在喜歡餘震這一個效果,讓我完全感受到成功感跟滿足感。看到你不由自主的呻吟著,扭動著,甚至是無意識的尖叫著,那一種成功感大抵是男人成功令女人高潮、潮吹沒大分別。

劏蛇後總愛給你敷上熱毛巾,發現大概65度的效果會好一點,毛巾沒那麼快涼掉。為著抹走劏蛇用的bb油,但意外地發現,當毛巾敷上那話兒,你那低音的長 ...
65度,只比溫泉蛋熱少少。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-4-26 07:16 PM 發表 查看引用來源
餘震

你的吻像龍捲風吹過 怎可對抗這吸引
身貼身 如海嘯衝擊我 使我向下沉

實在喜歡餘震這一個效果,讓我完全感受到成功感跟滿足感。看到你不由自主的呻吟著,扭動著,甚至是無意識的尖叫著,那一種成功感大抵是男人成功令女人高潮、潮吹沒大分別。

劏蛇後總愛給你敷上熱毛巾,發現大概65度的效果會好一點,毛巾沒那麼快涼掉。為著抹走劏蛇用的bb油,但意外地發現,當毛巾敷上那話兒,你那低音的長 ...
好嘢,coco寫得好好啊!
我一路睇,一邊代入男角的角色,
竟然都有一點快感,
正啊!XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-4-26 09:15 PM 發表 查看引用來源

好嘢,coco寫得好好啊!
我一路睇,一邊代入男角的角色,
竟然都有一點快感,
正啊!XD
定係想做男主角?

黃金十秒……睇到我心癢癢 😂😂😂

劏蛇呢個term 正

引用:
原帖由 HARGREAVES1 於 2019-4-26 09:32 PM 發表 查看引用來源

定係想做男主角?
有邊個男人唔想呢?😁😁😁

非常體貼嘅女伴,劏蛇大師,不得了,令男伴一出再出,勁!

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-4-26 22:31 發表 查看引用來源
非常體貼嘅女伴,劏蛇大師,不得了,令男伴一出再出,勁!

大師

多謝大家支持
慢煮蛇羹,應該幾好食幾補身😆😆😆

但實在黃金十秒或者熱毛巾係點感覺,要各位師兄分享、交換感受。我只能寫出我觀察到既反應,功力有限😊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆