上一頁下一頁
發新話題

飲酒

收藏  |  訂閱
41  15.6k

唔好意思真係忍唔住喇!

引用:
原帖由 Cultureboy 於 2018-10-3 12:02 PM 發表 查看引用來源
上星期同朋友老婆去消夜,食完佢話朋友夜返叫我陪佢,去了我家聽電視飲酒傾偈,飲左果幾2個鐘大家都有些 醉意開始有些身體接觸,佢把手放在我大脾處摩,我還講笑話會硬,佢話系咩!後還向上摩 話真系硬左。之後叫我合眼不要看把我的短褲除了幫我吹,吹左陣我 除佢D衫褲,佢下面己出曬水,之後拖佢上梳化做。做完我有D吾好意思, ...
佢主動丶佢先唔好意思

引用:
原帖由 Cultureboy 於 2018-10-3 12:02 PM 發表 查看引用來源
上星期同朋友老婆去消夜,食完佢話朋友夜返叫我陪佢,去了我家聽電視飲酒傾偈,飲左果幾2個鐘大家都有些 醉意開始有些身體接觸,佢把手放在我大脾處摩,我還講笑話會硬,佢話系咩!後還向上摩 話真系硬左。之後叫我合眼不要看把我的短褲除了幫我吹,吹左陣我 除佢D衫褲,佢下面己出曬水,之後拖佢上梳化做。做完我有D吾好意思, ...
下次飲酒叫埋我,哈哈

引用:
樓主太太當時又係米約左呢位的老公呢?!

交換中⋯⋯?!

是好刺激!朋友知道就大鑊!
朋友妻過後點?滿足?後悔?再來過?已讀不回?

引用:
使乜唔好意思

叫你條女約返老友食消夜

做乜咁短引

昨日whatsapp 我,叫我今晚陪佢再飲酒,....

又係冇食药

引用:
原帖由 Cultureboy 於 2018-10-8 01:06 PM 發表 查看引用來源
昨日whatsapp 我,叫我今晚陪佢再飲酒,....
叫埋我地囉(^_-)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆