食左朋友條仔

收藏  |  訂閱
16  11.9k

睇topic,我以為食左好姐妹條仔

引用:
原帖由 baby;$ 於 2018-5-25 03:46 PM 發表 查看引用來源
地條仔其實係我朋友既朋友,先講少少背景,我同佢識左10年,佢係混血,又靚仔又有型,身型仲幾靚,唔算大隻但有少少肌肉,線條幾靚。雖然佢外型吸引,但又對佢無乜特別好感,同佢咀型就幾岩,所以一直都係好朋友關係,我地係好少見面,但會成日text同講電話吹下水。兩三年前,飲醉酒既佢係whatsapp撩我上床,佢話其實睇中左我身材好耐,咁當年既我又實在係dry左太耐,所以俾佢氹到。第一次同朋友上床、第一次去開 ...
冇壞,人生乜都要試下
唔刻意破壞人地就得啦

引用:
原帖由 34C! 於 2018-5-26 03:54 PM 發表 查看引用來源
師姐睇泥都幾享受呢位朋友帶來既歡愉,有時搵到夾既床伴都吾易嫁
都係架 要搵個夾既唔易

開假TG放假相係咩玩法?

搵到啱就繼續啦

引用:
原帖由 baby;$ 於 2018-5-25 03:46 PM 發表 查看引用來源
地條仔其實係我朋友既朋友,先講少少背景,我同佢識左10年,佢係混血,又靚仔又有型,身型仲幾靚,唔算大隻但有少少肌肉,線條幾靚。雖然佢外型吸引,但又對佢無乜特別好感,同佢咀型就幾岩,所以一直都係好朋友關係,我地係好少見面,但會成日text同講電話吹下水。兩三年前,飲醉酒既佢係whatsapp撩我上床,佢話其實睇中左我身材好耐,咁當年既我又實在係dry左太耐,所以俾佢氹到。第一次同朋友上床、第一次去開 ...
寫得好好,真係引人入性,畀心機啲繼續update,再畀多個叻你。

無圖無真相,口裡說不一,心裡係誠實。淫底真係淫底。

前往最後回覆