深圳水围X晕奸不愉快之旅

收藏  |  訂閱
28  5.8k

樓主又系搞笑既!等左成七个字先記得問个面,明知骨場D服务员普遍都柒个西架啦!

我成日坐一日大厅睇电视,又叫霸住。你真係黐鸠线。

而家好難遇到醒目嘅服务員。

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-4-7 08:53 PM 發表 查看引用來源
你下午5點幾霸住個位,坐到10點幾,想按摩過夜?你不如去公園坐,夜晩先入去啦,班友應該直頭想趕你走添,
呢個場我去過幾次,無你所講�情況,服務亦唔覺差,當然我無霸住個位幾個鐘淨係睇電視啦
我下午四点半到坐到晚上8点,按肩按个半鐘,坐多陣都差唔多十点啦。。果日唔係咁多人。坐多陣再去按有幾過份呢。。

引用:
原帖由 emau1 於 2018-4-7 10:36 PM 發表 查看引用來源

呢間場應該冇鬼鼠機的
有鬼鼠机。。揾粉红工衣就有。。好似项目费三百八咁上下。。我無試過。。

引用:
原帖由 吳廣治 於 2018-4-7 10:45 PM 發表 查看引用來源
32蚊嘆冷氣睇,電視足五粒鐘
仲好意思話豪俾佢
我埋单計數。。加埋按肩個半鐘小费。總計二百七十呀。。呀生!。。咁大間場坐多個幾個鐘都算得咁盡点做生意呀。。去得按摩場,個個人都鐘意悠悠閑閑,坐多陣先上床按嫁啦。。。我唔覺得我過份喎

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-4-8 12:23 AM 發表 查看引用來源
豬排公仔面 餐旦面,真係好L港燦   
自己諗住最快手食個湯麵,填飽肚就算。。仲要食九大簋咩。。呀ching

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2018-4-8 01:12 AM 發表 查看引用來源

樓主吾系話训睡眠区咩?幾时话训按摩房?咁糸按摩房按完过夜,算吾算霸住?!又或者系大厅做左幾个大堂項目,坐返二/三个钟,又算吾算霸住?!D大 ...
我一直不打算睡按摩房。。。都係睡睡眠区的。。況且下午五点到晚上八点呢个时间真係唔多客。。D服务员站着百无聊赖,R时间而已

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2018-4-8 01:21 AM 發表 查看引用來源
樓主又系搞笑既!等左成七个字先記得問个面,明知骨場D服务员普遍都柒个西架啦!
其實我做人将心比心。。大厅係唔多客,但餐廰都有八至十個客等緊餐。厨房可能得一個師傅做餐,可能真係太忙,所以我点咗餐我體諒,所以會等。。但發覺遲我過來的客人点了餐都来了。。我諗,猪扒湯麵無可能等35分鐘就去問囉

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2018-4-8 01:12 AM 發表 查看引用來源

樓主吾系話训睡眠区咩?幾时话训按摩房?咁糸按摩房按完过夜,算吾算霸住?!又或者系大厅做左幾个大堂項目,坐返二/三个钟,又算吾算霸住?!D大 ...
我以前好鐘意去啲地踎茶樓開壺茶坐一日連點心都冇叫!
咁算唔算霸住個位呀?

前往最後回覆