去花仙子既兄弟注意, 技師吼你訓覺擅自闖入房間加鐘, 還兇神惡殺強行收費

收藏  |  訂閱
27  5.2k

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-2-5 12:21 PM 發表 查看引用來源

佢的左我去隔離房仔睇閉路電視, 的確有技師無敲門入左房,放低左個足浴箱
佢就咁證明上左鐘, 我好大聲話入我房有無徵詢我同意,
而且唔代表上左鐘, 因為我無簽到單, 所以要求睇返小費單,
就開始鎖住我, 開始兇我 ...
useless

正一謀人寺

花仙子我以前經常去, 但未試過訓覺過夜, 但未聽過有這種事發生過, 佢地咁做,都無勿得好處, 你今次比了加鐘錢,以後一定不會再去.

樓主,你是否按完就睡,還是沒叫技師就睡了?
我估閉路電視可看到技師留在你房的時間,她很可能無按或細力按,你睡了,她玩手機你都唔知,不知她幇你簽了多少?我估唔會過50人仔一个鈡,
你在花仙子應是沒換衣服兼錢包跟身,你睡得那麼好其實應該找東西把門頂住

花仙子未聽過

引用:
原帖由 9587 於 2018-2-5 04:09 PM 發表 查看引用來源
花仙子我以前經常去, 但未試過訓覺過夜, 但未聽過有這種事發生過, 佢地咁做,都無勿得好處, 你今次比了加鐘錢,以後一定不會再去.
個加鐘錢真係好少事, 幾十蚊, 其實講句對唔住可以算,
問題係唔講道理, 大聲夾惡同強行收費, 呢樣太唔要得.
我係老顧客, 受咁樣既對待, 絕不會坐視不理.

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-5 05:55 PM 發表 查看引用來源
樓主,你是否按完就睡,還是沒叫技師就睡了?
我估閉路電視可看到技師留在你房的時間,她很可能無按或細力按,你睡了,她玩手機你都唔知,不知她幇你簽了多少?我估唔會過50人仔一个鈡,
你在花仙 ...
我凌晨上去, 叫男技師按了1個鐘, 簽了40小費, 然後訓覺,
訓醒再按頭肩, 然後埋單,
訓左覺原來中間有個女技師衝左入房, 自動幫我加鐘仲簽埋單,
成件事我都唔知發生咩事, 入左我數, 所以好唔gur.

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-2-5 09:01 PM 發表 查看引用來源

我凌晨上去, 叫男技師按了1個鐘, 簽了40小費, 然後訓覺,
訓醒再按頭肩, 然後埋單,
訓左覺原來中間有個女技師衝左入房, 自動幫我加鐘仲簽埋單,
成件事我都唔知發生咩事, 入左我數, 所以好唔gur.
其實好多地方都要按兩个鈡才可以在房過夜,不過我唔知花仙子有無呢個規矩,就算有都應該先跟你講清楚,不應自把自為

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-5 11:22 PM 發表 查看引用來源

其實好多地方都要按兩个鈡才可以在房過夜,不過我唔知花仙子有無呢個規矩,就算有都應該先跟你講清楚,不應自把自為
係呀, 埋單果時佢有講按兩個鐘才過夜,
但按前必須先經我同意, 絕不可能吼我訓覺, 擅自衝入房間幫我加鐘, 仲話我簽左小費單
叫佢拎小費單出嚟證明, 就有6,7人圍我, 離晒大譜!

又話老顧客!咩都唔知,點信你!
花仙子我去超過8年,一直ok,唔好屈鳩人!😮

前往最後回覆