上一頁下一頁
發新話題

預約唔覆

收藏  |  訂閱
50  6.4k

你簡人,人簡你,人地對你無興趣/唔鐘意你咪唔覆

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-23 01:08 PM 發表 查看引用來源
好討厭D囡你同佢預约,佢嗰日約滿咗就唔覆你,有時又為咗揀好遲至覆,遇上呢D我即black list......
人是以貌取人的動物, 技師也是人

引用:
原帖由 stc77777 於 2018-1-24 08:11 AM 發表 查看引用來源

人是以貌取人的動物, 技師也是人
小弟唔係帥哥,但都自問外型ok冇佬味,如果連我都被拒諸門外,我諗真係要小鮮肉至得到青眛!

其實我地都會揀,咁佢地有本錢選擇時當然也會揀,我覺得無可厚非。最重要係做服務時好就ok啦。d女揀客不外乎幾樣..
1. 係咪熟客,例如一周去兩次或更多的。
2. 係咪那可以hea 做,玩女友feel 那種,而且會送呢樣個樣,會縱d女那種。
3. 土豪,發紅包不手軟那種。
4.斯文客,唔係成日好像想插爆人個西,又或楂爆人對野的。
4. 靚仔最好,不行也不要太醜,沒體臭,沒口臭,尤其成日堅持要打車輪那些。

引用:
原帖由 hkhotdog01 於 2018-1-24 11:45 AM 發表 查看引用來源
其實我地都會揀,咁佢地有本錢選擇時當然也會揀,我覺得無可厚非。最重要係做服務時好就ok啦。d女揀客不外乎幾樣..
2. 係咪那可以hea 做,玩女友feel 那種,而且會送呢樣個 ...
加多條,個客JJ手感好唔好,會唔會好難勃起或打出。哈

引用:
原帖由 hkhotdog01 於 23/1/2018 07:45 PM 發表 查看引用來源
2. 係咪那可以hea 做,玩女友feel 那種,而且會送呢樣個 ...
唔好講到隻G好似女神咁高级啦...
一点豬唇萬客嘗...有毛主席點會冇女...

引用:
原帖由 paul-lo 於 2018-1-23 06:33 PM 發表 查看引用來源
通常要預約又遲覆,我理解是她有選擇,最後她心儀的甩底就順勢益你補位;
咁想有合理服務都渺茫,我寧願退而求二三線,隨時有驚喜.
right
好怕 "紅牌", 大多客
吾志在...

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-1-24 02:56 PM 發表 查看引用來源

唔好講到隻G好似女神咁高级啦...
一点豬唇萬客嘗...有毛主席點會冇女...
朱西, 你話事
客多呢。。。

引用:
原帖由 ho501501 於 2018-1-23 10:25 PM 發表 查看引用來源

九記柒頭依家系富圓不知幾爛做:smile_44:
幾多號呢?

現在,技C有两分資識都唔会開新客,即係唔加新客微信。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆