上一頁下一頁
發新話題

我的回憶(updated:#19,#53,#99,#124,#141,#171相)

收藏  |  訂閱
217  21.1k

引用:
原帖由 holland1988 於 2018-1-20 01:39 PM 發表 查看引用來源

please share more your stories!
有時間先繼續

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-20 01:52 PM 發表 查看引用來源

似乎多姿多彩,會厭嗎
而家已是心淡了,都已經十年冇埋男人身,以後隨缘啦

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2018-1-20 06:40 PM 發表 查看引用來源
GP SEX都玩埋
之後再分享

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-1-20 06:42 PM 發表 查看引用來源

之後再分享
零興趣, 睇呢樣我幾反感
SP ,SL 就有興趣睇

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-1-20 06:42 PM 發表 查看引用來源

而家已是心淡了,都已經十年冇埋男人身,以後隨缘啦
隨緣啦…有就試

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-20 07:32 PM 發表 查看引用來源

隨緣啦…有就試
有既咪試下羅,不過而家都唔恨有了

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-1-20 11:29 PM 發表 查看引用來源

有既咪試下羅,不過而家都唔恨有了
乜都比妳玩晒啦

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-21 01:21 AM 發表 查看引用來源

乜都比妳玩晒啦
呢d好講感覺的,我指男方,可能人家見到我全嚇走左

我既第二個男人,係我第一個SP,佢既出現,係最初頭同第一個男人鬧分手,所以先出現,佢叫阿輝,第一次見面去左九龍塘異X風,那時新装修,精品情侶酒店,有zacucci,3個鐘要幾百蚊,個晚好夜,在房裡,我做左一d唔可以原諒我自己的事,我背棄了自己的情感,我好努力令阿輝滿足,去舔佢,個時仲有特別秘技,薄荷片,個時好受歡迎架,變奏冰火五重天。完事後,阿輝訓左,我去左浸浴缸,我喊左出黎,我做左d對唔住佢既事,我好想佢打電話俾我,話俾佢知我做左d咁既事,等佢妒忌阿輝,但當然,佢從來唔會主動搵我。

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-1-22 02:14 AM 發表 查看引用來源
我既第二個男人,係我第一個SP,佢既出現,係最初頭同第一個男人鬧分手,所以先出現,佢叫阿輝,第一次見面去左九龍塘異X風,那時新装修,精品情侶酒店,有zacucci,3個鐘要幾百蚊,個晚好夜,在房裡,我做左一 ...
過咗去啦。。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆