太想發帖,先講講呢幾晚行程,日山水,正加鬆腿

收藏  |  訂閱
29  7.4k

引用:
原帖由 激情快車 於 2018-1-8 20:51 發表 查看引用來源

鬆腿真係另類玩法,如果始祖係水粒方,我都算第一批人玩
始祖好似係水都喎,E家水立方吾入房就全程按脾。

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-8 09:54 PM 發表 查看引用來源

c兄你性全邊個鬆腿js咁進取呀
我試過幾次,擦過代邊,已經好大恩惠了,佢老味
我找過幾個#))樣靚,好積極和進取,#!@呢個超靚女,要早一兩預約,還有好幾個因很久沒去,忙記工號,其實如有時間,坐在大堂見到樣頭掂就點她.如果想玩得經濟一點,可試試去關C苦,那邊收費公道一點,我上次按脚一粒中和鬆脚兩粒中,連打出條技C說公價200人仔,十分便宜,平時每粒中小費都簽50,總共按三粒中,即是起機加50.

引用:
原帖由 sfkwok168 於 2018-1-8 11:08 PM 發表 查看引用來源
我找過幾個#))樣靚,好積極和進取,#!@呢個超靚女,要早一兩預約,還有好幾個因很久沒去,忙記工號,其實如有時間,坐在大堂見到樣頭掂就點她.如果想玩得經濟一點,可試試去關C苦,那邊收費公道一點,我上次按脚一粒中和 ...
關c,都有聽人講過,但位置係邊

引用:
原帖由 polotiger 於 2018-1-8 10:34 PM 發表 查看引用來源

始祖好似係水都喎,E家水立方吾入房就全程按脾。
我就差唔多六年前既事開始發現

真人
引用:
原帖由 sfkwok168 於 2018-1-8 11:08 PM 發表 查看引用來源
我找過幾個#))樣靚,好積極和進取,#!@呢個超靚女,要早一兩預約,還有好幾個因很久沒去,忙記工號,其實如有時間,坐在大堂見到樣頭掂就點她.如果想玩得經濟一點,可試試去關C苦,那邊收費公道一點,我上次按脚一粒中和 ...
#!@我之前見過, 問佢話已經有人約左, 到衣家都未試過.

引用:
原帖由 激情快車 於 8/1/2018 07:32 AM 發表 查看引用來源

我就差唔多六年前既事開始發現
水都油浸禾花雀拾年到啦,收78蚊貴绝同行,大媽坐两边照伸手入毛巾劣啫,不過唔比打出,亦冇得入房!

日山水做日式或者香薰會唔會撩你出埋?

引用:
原帖由 火牛戰車 於 2018-1-9 02:18 PM 發表 查看引用來源
日山水做日式或者香薰會唔會撩你出埋?
我同朋友都無了,可能因為天氣開題

我做過日山水日式無撩我

日山水去個3次,3次都有做鬆腿,次次都劣到硬哂,又次次都話要入房先可以打出,我次次都唔制,因為一D都唔抵,其中有2次氹氹吓佢,肯在大堂打出,一粒鐘,簽50另比現100!

前往最後回覆