新一年可以出到包膠真好彩

收藏  |  訂閱
33  7.1k

引用:
原帖由 fxckin 於 2018-1-1 07:19 PM 發表 查看引用來源
香港嫖妓冇罪。
但是,如果個女仔唔認罪
你要出庭做証的

去到公安局有冇落口供?
有冇收左部電話查機?
之後揸住塊寫了自己名既board 靠住幅牆拍照?

有些 operation 公安未必會告你叫雞,佢地做完野會放你走,不留案底但公安局以後都會有呢件事既記錄。
有時小區例行工事係會咁,即做左要做既事就算,無需跟進,但若由另一區調派成隊人過區打黃個d就多數15天。

師兄..係邊區中

引用:
原帖由 emau1 於 1/1/2018 05:45 AM 發表 查看引用來源

但是,如果個女仔唔認罪
你要出庭做証的
邊個話㗎...
除咗未成年,香港叫G冇事...

而家快過年,又系開始嚴打,和揾錢,各師兄都系小心啲,唔會个个好像呢个師兄甘好採,12月28号晚上7.30好像有間桑拿中咗,风又嚟,而家啲場已經穿得很保守,就唔使在講甘多系咪打风,大家玩都明白,都無講白天安全啲㗎,要捉什麼時間都有机會,而家好多系便衣入去个場,去揾做斤服務就衝入去捉。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-1-1 11:13 PM 發表 查看引用來源
去到公安局有冇落口供?
有冇收左部電話查機?
之後揸住塊寫了自己名既board 靠住幅牆拍照?

有些 operation 公安未必會告你叫雞,佢地做完野會放你走,不留案底但公安局以後都會有呢件事既記錄。
有時小區例行 ...
沒悔過書,沒睇電話,沒簽名,沒寫真,沒開資,問有沒犯過事,問hkid,沒起身講佢知放人。但有創傷後遺症,所以琴晚飲左半支sake 今晚反去再飲成底個半支

師兄真係執番身彩
引用:
原帖由 gototimlee 於 2018-1-2 10:14 AM 發表 查看引用來源

沒悔過書,沒睇電話,沒簽名,沒寫真,沒開資,問有沒犯過事,問hkid,沒起身講佢知放人。但有創傷後遺症,所以琴晚飲左半支sake 今晚反去再飲成底個半支

師兄要還神

尋日保險個場都開始著褲

有D大陸女比人MARK左身份證 所以有時響酒店我唔會比條女登記

前往最後回覆