上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
79  7.9k

引用:
原帖由 coboko123 於 2017-12-21 11:53 PM 發表 查看引用來源

中路仲要玩到角力先之食到,尼d指數搵鬼去找佢咩
見到有甘多贊評才去試,如果早知道是保守,貼埋錢都唔會去

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-12-22 12:04 AM 發表 查看引用來源
呢排天水好伏喎,發生咩事:smile_39:
都係個別事件,普遍都0K

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-12-22 12:01 AM 發表 查看引用來源

按60分鐘........如果揼得好,當係正骨送床尾機,會唔會覺得抵番d?
正途諗法,唔得就揾第二個,希望D廣告商同技師溝通好了,才寫出報告來

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-12-22 12:01 AM 發表 查看引用來源

按60分鐘........如果揼得好,當係正骨送床尾機,會唔會覺得抵番d?
點圍知揼得好先,有心機按但冇力?
如果真係揼得舒服既,我唔介意用尼個價錢揼囉

去開FL..想問下d間幾錢?

引用:
原帖由 coboko123 於 2017-12-22 12:48 AM 發表 查看引用來源

點圍知揼得好先,有心機按但冇力?
如果真係揼得舒服既,我唔介意用尼個價錢揼囉
點為之揼得你舒服?......... 你去試吓就知囉!

引用:
原帖由 Owenowen 於 2017-12-22 08:01 AM 發表 查看引用來源
去開FL..想問下d間幾錢?
好似$338

支持7兄又掃一雷!請問有冇聽聞好似要打風了…

叻兄,咁L大獲,原来系有限时優惠,哈哈,仲谂乃啱你:smile_30:,真系乃野
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-21 11:02 PM 發表 查看引用來源
技師來自湖南,按正骨前后背60分鐘,10分鐘后拿油回來,上路凌,中路要角力才可以爭取食用,下路只可以在底外探訪,指數061

超人C兄,咁又唔一定,唔系你被人打死几次都唔掂,你好多高指可車長乃人家都冇啦:smile_45:……
唔通又話你吹咩,不过我都信你喎。:smile_34:
引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-21 11:42 PM 發表 查看引用來源

七兄,我撐你,我一早就話打死都唔信90可乃西,D人吹到可乃西,不知所謂,吓兄都講得好清楚,下路唔准用手,比技師大佢祇可用口,最口無得摸無得乃,今次佢有無講祗可用口,你話OK,唔知佢有乜反應?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆