上一頁下一頁
發新話題

TSG #35

收藏  |  訂閱
57  4.7k

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:07 PM 發表 查看引用來源

我一向實話實說,從不吹噓,抺黑。
能說出#96老師,就証明你是CH常客

我知个C兄一定唔系英文老师,上咁弱:smile_30:,又唔系瘦底
其实推pat pat系Fy都有D技C有,不过N年前D鬼鼠机成日有推pat pat再加火山石,推背,
35色推就应该果種場做过学:smile_34:
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 08:47 PM 發表 查看引用來源

好技師,真報告,怕什麼25.早幾天就有師兄看完我的報告,過去找#35按前列腺,假報告都一早出來打假.

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 09:18 PM 發表 查看引用來源
我知个C兄一定唔系英文老师,上咁弱:smile_30:,又唔系瘦底
其实推pat pat系Fy都有D技C有,不过N年前D鬼鼠机成日有推pat pat再加火山石,推背,
35色推就应该果个場做& ...
#35係福田大場做Spa,再轉去老街麗水X間,再轉天水,好久沒有這麼舒服.

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 09:18 PM 發表 查看引用來源
35色推就应该果个場做& ...
#35係福田大場做Spa,再轉去老街麗水X間,再轉天水,好久沒有這麼舒服.

小弟好耐之前遇过一次按pat pat舒服的技帥,感覺已糸可遇不可求!師兄所講既TSG 35還會把客人大腿放在自己腿上,真系好難得呀!

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 09:12 PM 發表 查看引用來源

能說出#96老師,就証明你是CH常客
CH時代我真係成日去,果陣walk in都成日遇到高指技師

引用:
原帖由 asasasasasasas 於 2017-11-19 09:26 PM 發表 查看引用來源
小弟好耐之前遇过一次按pat pat舒服的技帥,感覺已糸可遇不可求!師兄所講既TSG 35還會把客人大腿放在自己腿上,真系好難得呀!
我5年前係福田口岸對面間場試過,個技C都30尾,40頭,128人仔SPA+100小費. 找回5年前的感覺.

引用:
原帖由 asasasasasasas 於 2017-11-19 09:26 PM 發表 查看引用來源
我5年前係福田口岸對面間場試過,個技C都30尾,40頭,128人仔SPA+100小費. 找回5年前的感覺.

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:29 PM 發表 查看引用來源

CH時代我真係成日去,果陣walk in都成日遇到高指技師
你快點密C師兄和英文師兄,他們都是CH常客.:smile_35:

引用:
前幾年FL大山婆(工號好似係82)手勢都好得!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆