上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
44  3.5k

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-17 08:08 PM 發表 查看引用來源
發九指數應該唔差
佢防守力強,而我冇乜點進攻,因為nmcot

我見96相的確幾索,一陣上去,有沒有推介?

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-17 08:16 PM 發表 查看引用來源

如果#89除底,又比指插,黑舌,磨棒。777兄一定會寫出來。哈哈哈!
如果我post埋佢張相出來,你就會冇太多要求啊!

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-17 08:24 PM 發表 查看引用來源
我見96相的確幾索,一陣上去,有沒有推介?
晚班我約過都無全6。你還是約早班幾個高指。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-17 08:26 PM 發表 查看引用來源
如果我post埋佢張相出來,你就會冇太多要求啊!
我係其它手推場早就試過#89。指數030。我判斷她不同師兄不同指數一。

我信你最后个句,其他場揾过,今次唔講指數住,费事叻兄比较!
除波冧D外,其他都好OK:smile_30:
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-17 08:33 PM 發表 查看引用來源

我係其它手推場早就試過#89。指數030。我判斷她不同師兄不同指數一。

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-17 08:08 PM 發表 查看引用來源
發九指數應該唔差
唔比叻哥乃西,叻哥例牌唱衰!技C退衰客,技c卑歌。

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-17 08:47 PM 發表 查看引用來源
我信你最后个句,其他場揾过,今次唔講指數住,费事叻兄比较!
除波冧D外,其他都好OK:smile_30:
有個EX #87 ,有客人667,黑舌起機。有師兄064-364。我就唔會搵這些技師,免得064。

這個場我試過一個ex#9。朋友666。我過去說口氣大,上0。中路不能用口3。下唔不能伸手進底褲,下路0。最終就030。原因佢收寶唔做。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-17 06:25 PM 發表 查看引用來源

用家報告和版主報告分別真大。版主C級波,指數665。咁我當然信777兄用家報告。:smile_35:
請問版主系指邊個?哈叔?甘信佢甘高指數去到中雷認真DLLM。骨場格鬥高手不試也罷!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆