上一頁下一頁
發新話題

是我太天真太認真

收藏  |  訂閱
90  14.9k

引用:
原帖由 bonnie5201314 於 2017-11-6 01:38 AM 發表 查看引用來源

係呀,可能真係諗住食快餐就算。只不過我自己性格又係果種會對人好上心,所以要學下唔好咁認真~😬😬
玩得skxxt就9成係約搞野。
要努力d分清楚,唔好沉船啊,師妹

引用:
原帖由 bonnie5201314 於 2017-11-6 01:38 AM 發表 查看引用來源

係呀,可能真係諗住食快餐就算。只不過我自己性格又係果種會對人好上心,所以要學下唔好咁認真~😬😬
太易食到 又可以唔上套 咪話唔驚

引用:
原帖由 bonnie5201314 於 2017-11-6 01:32 AM 發表 查看引用來源
係skxxx到識左個男仔覺得幾岩傾所以就交換左contact.
傾左兩個星期左右佢就提議去爆房,我抱住又想又唔想嘅心態,終於都係見面了。
一齊去買左d酒就上房,一路飲一路傾下計,跟住佢已經急不及待咁逐件逐件除 ...
i think  it is quite normal for seeking of quick sex in sxxxt....

引用:
原帖由 bonnie5201314 於 2017-11-6 01:32 AM 發表 查看引用來源
係skxxx到識左個男仔覺得幾岩傾所以就交換左contact. 
傾左兩個星期左右佢就提議去爆房,我抱住又想又唔想嘅心態,終於都係見面了。
一齊去買左d酒就上房,一路飲一路傾下計,跟住佢已經急不及待咁逐件逐件除 ...
識到朋友。。點睇都係炮友唔係朋友,仲要消失埋

引用:
你唔驚奶野架:smile_o14:

忘記背後,努力面前,終有一日,師妹會遇到一個值得去一生一世的人

引用:
Hi,可以做個friend嘛?

引用:
好多男人出來搵食不談心,好多時要睇你自己心態,女人過於容易給男人,男人好多時也不會珍惜。

D人會消失~習慣左~ 妳心會好過D!

我會去check 下架喇
Thanks all

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆