上一頁下一頁
發新話題

記與前男友拖拖拉拉做愛的日子

收藏  |  訂閱
65  15.0k

引用:
原帖由 20120816 於 2017-10-29 02:56 PM 發表 查看引用來源
係米佢唔肯奶你隻妹呀?
No !

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-10-30 06:52 PM 發表 查看引用來源

打番針又可以中出
結紮左條仔都得
身體唔太好副作用都勁 唔會咁易又打番啦我估

引用:
原帖由 ngal 於 2017-10-30 06:54 PM 發表 查看引用來源

結紮左條仔都得
身體唔太好副作用都勁 唔會咁易又打番啦我估
剪左條仔仲方便

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-10-29 03:20 PM 發表 查看引用來源
向前看啦~
正式斷左就當比自己重新開始

btw 34c波仔應該幾好揸:smile_o01:
嗯:(斷啦 醒啦
Ok ga 我自己都中意try my breast :P

引用:
原帖由 Everymonent 於 2017-10-30 05:37 PM 發表 查看引用來源
我情況同你有啲似,同一個女仔斷斷續續好多年,大家都知對方唔只sp,會定期做愛,sex會做好似野哄對方,但就大家都無動力去再一齊
Take care~

引用:
原帖由 Everymonent 於 2017-10-30 05:37 PM 發表 查看引用來源
我情況同你有啲似,同一個女仔斷斷續續好多年,大家都知對方唔只sp,會定期做愛,sex會做好似野哄對方,但就大家都無動力去再一齊
我地有正常去街睇戲食飯去玩去旅行架:(
唔係SP 只係做愛時間比例上都多之麻

ex既話感覺都係劃清界線好._. ...
不然好易又沉返之後都散左收場
我有EX聯絡之類都好少聯絡佢地囧...((雖然另外佢又唔係HK, 哈

((倒是34C, 好吸引XD~

引用:
原帖由 angelking89 於 2017-10-30 07:00 PM 發表 查看引用來源
ex既話感覺都係劃清界線好._. ...
不然好易又沉返之後都散左收場
我有EX聯絡之類都好少聯絡佢地囧...((雖然另外佢又唔係HK, 哈

((倒是34C, 好吸引XD~
大家都唔捨得 但分開總有原因 解決到又唔會分開(攤手

哈哈多謝 我想要D 呀

引用:
原帖由 ngal 於 2017-10-30 08:20 PM 發表 查看引用來源

大家都唔捨得 但分開總有原因 解決到又唔會分開(攤手

哈哈多謝 我想要D 呀
C夠架喇~~D太大囧...況且太大...可能之後仲多左唔方便呢(?
何況你細粒阿嘛(? 太大比例同你身唔岩, 睇落去會可能好奇怪架XD

((你好似岩岩換左頭像咁都._.?

引用:
原帖由 ngal 於 2017-10-30 06:59 PM 發表 查看引用來源

我地有正常去街睇戲食飯去玩去旅行架:(
唔係SP 只係做愛時間比例上都多之麻
其實你都好中意扑野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆