五年前的懷舊

收藏  |  訂閱
28  6.5k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-10-24 05:29 PM 發表 查看引用來源
想當年...懷念黃岡太子桑拿同太子酒吧的女拳手
太子d囡真係靚到......

為太子輝無期徒形...至敬

四五年光境的確可以令一個中年(又或者更大)今日的你懷念下嘅!
四五前都仲話可以有剩餘俊朗外表約下正骨場後生女食下,事隔幾年自己照鏡都覺得開始顯老,那當然會懷念四五年前的日子!
不過人就一定係向前看!若果真係去到揾唔到幼幼食果時,
咪轉食輕熟女囉,唔過三十保養得宜的還可以接受!
不過你㨂人,人揀你!首先自己攪好D儀容,唔係就算比你遇上
部分後生女喜歡大叔控的也輪唔到你!

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2017-10-24 01:45 PM 發表 查看引用來源
記得在數年前去博羅石灣、橋頭、章木頭石新,横瀝这幾處地方面有啲30元人仔既企街,雖然當中大多數都是阿嬸大媽,但偶然都會有啲三十路既中女,要睇你運氣找唔找到啦,但巳經冇去這 ...
我以前都經常去樟仔石新個便玩,但從未見過有企企。

廿幾年前我朋友講南國戲院雞都要六十蚊打個機

哈,感覺依家男人37歲,d骨場女女已經當你糸大叔

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-24 09:13 PM 發表 查看引用來源
四五年光境的確可以令一個中年(又或者更大)今日的你懷念下嘅!
四五前都仲話可以有剩餘俊朗外表約下正骨場後生女食下,事隔幾年自己照鏡都覺得開始顯老,那當然會懷念四五年前的日子!
不過人就一定係向看 ...
我今年已60多囉,不過睇你講話,你應該也是中老年人仕,似乎你所說的巳說出了你自己的心聲

引用:
原帖由 蕭欣桐 於 2017-10-24 11:18 PM 發表 查看引用來源

我以前都經常去樟仔石新個便玩,但從未見過有企企。
章仔石新麵廠後面條街咪有十多個企街

吊30文雞戴套都吾敢吊

15年前既福建城幾草同妹妹玩遊戲就值得回味,幾草同大媽打炮零性趣

前往最後回覆