水景 ^( D級大波 多水潮噴

收藏  |  訂閱
34  8.2k

引用:
原帖由 占士哥1 於 2017-8-20 11:14 PM 發表 查看引用來源

Wmz 有冇好野食?
個別,但最唔鍾意班香港大媽成日上去按腳,行出行入幾老尷

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-20 11:19 PM 發表 查看引用來源

我聽過技師講 wmz , 係有鴨仔服務
唔知堅唔堅秋
可以係多大媽去既原因

這個應該是在K歌王附近嗰間吧,不是基地。

這間我也去過3次,女很好,指數高,大波, 但沖涼同地方感覺唔係咁衛生,所以我之後都無再去了

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-20 09:48 PM 發表 查看引用來源
SJ 係愛場之一,試過 IT 未?心口就無師兄呢位咁勁,但服務一流
SJ以前有不少好野, 最近想試試#@@@

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-20 09:48 PM 發表 查看引用來源
SJ 係愛場之一,試過 IT 未?心口就無師兄呢位咁勁,但服務一流
霏霏,久休復出那個?深圳太多非非,這個唔記知試過未!

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-21 09:28 AM 發表 查看引用來源

係呀
久休?印象中佢無乜點放大假,之前打大風就的確休息左一陣,唔覺有長抖過

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-21 09:28 AM 發表 查看引用來源

係阿 叫霏霏
之前休左一排

引用:
原帖由 跑龍套 於 2017-8-20 11:58 PM 發表 查看引用來源
這個應該是在K歌王附近嗰間吧,不是基地。

這間我也去過3次,女很好,指數高,大波, 但沖涼同地方感覺唔係咁衛生,所以我之後都無再去了
地址正確,不是基地。所以好多人會混淆,地方就的確油麻地,仲要收同系最貴318,我係跟女周圍走既,若果班女去晒九記銅記環境靚d 既話,咁就會變主場喇

最近睇到有比錢買廣告,想去既師兄謹慎選擇喇又或者睇多幾份報告會好d

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-20 11:19 PM 發表 查看引用來源

上去揾按脚仔捽碟,隨時識食過你!

引用:
原帖由 占士哥1 於 2017-8-20 23:26 發表 查看引用來源

我聽過技師講 wmz , 係有鴨仔服務
唔知堅唔堅秋
可以係多大媽去既原因
真,唔知係直鴨定基鴨。羅湖一號個邊都有間中形場有男男服務。好多男客眼望望你好唔自在,基未濃,以后唔在去。

前往最後回覆