上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 骨姐手作日記

收藏  |  訂閱
46  26.3k

新鮮題材,用日記形式落筆!夠吸引!希望會不斷更新,咁就會更多人追看!

引用:
原帖由 hank 於 2017-8-8 12:05 AM 發表 查看引用來源
睇嚟師姐都有好多心路歷程,慢慢寫,我哋慢慢睇 !!
引用:
原帖由 crazylife 於 2017-8-8 01:20 AM 發表 查看引用來源
寫得吾錯,感覺好真實
加油
引用:
原帖由 Rchan0049 於 2017-8-8 04:33 PM 發表 查看引用來源
新鮮題材,用日記形式落筆!夠吸引!希望會不斷更新,咁就會更多人追看!
引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-8-8 08:33 PM 發表 查看引用來源
幾好睇,已比洋蔥頭鼓勵
多謝大家過獎。

我本來想寫吓有一次喺街俾一條友跟咗七條街然後問我喺咪做呢行嘅事。

不過夜了,而我仲有其它嘢做,所以留返有時間先寫。

但係剛剛將第一、二集修改過吓。除咗改返啲別字,仲加咗啲細節。

假如有興趣,可以再睇吓。

多謝大家鼓勵。

好文,加油❗

引用:
原帖由 big-eye-hen 於 2017-8-9 02:07 AM 發表 查看引用來源
好文,加油❗
謝謝。

=====

第三集

每朝,我大概八、九點醒一次。

有時係自己醒,有時係阿華佢哋發訊息嚟整醒。阿華有段時期幾乎日日發幾次訊息嚟,朝早一次、黃昏一次、夜晚一次、臨收工一次。

我唔係同佢特別好,做我哋呢行,有時迎合吓啲人客,等佢哋覺得同妳好好,無非希望佢繼續幫襯。好多人話我唔係幾識做呢行,又唔識氹男人、又唔鍾意講埋啲咩我愛你之類。但係依然一路總有好幾個好似阿華呢啲人,幫襯唔算多,好歹叫做穩定嘅人客。佢鍾意日日發幾個訊息過嚟,我冇法阻止佢,唯有儘量應酬佢,無非係想多一個固定嘅客。以人客嚟講,有個幫襯咗多年,幾乎個個星期六會嚟幫襯一個下晝嘅客,對我算唔錯,見我身體唔好又買養命酒俾我,又教我買啲好穩陣嘅股票。佢嚟到好多時淨係傾吓偈、瞓吓覺,因為佢老婆要去shopping做facial,佢就上嚟瞓個覺,打個飛機。而佢不但連電話號碼都唔俾我,慌死我哋會騷擾佢,連whatsapp、微信都冇,永遠只有佢嚟幫襯嘅時候至會打133嚟,平時絕對唔會煩住哂,多年嚟穩定咁幫襯,呢啲就係我哋行內認為嘅好客。

好多時,八、九點醒過,除非有咩事,我會再瞓,十一點幾醒。起身去廁所,食少少嘢,做面膜,化妝,換做嘢嘅衫,有時間嘅話落街買少少嘢中午整嚟食。有時啲客中午十二點就話要嚟,我就做埋嘢先出去食嘢。

我做嘢着嘅衫,以少布為主。裙短到剛剛遮住條底,心口一定要俾人見到條事業線。我初入行嘅時候着牛仔褲做嘢,問個客做唔做第二part,佢話,阿姐,妳著到咁,邊有興趣呀?最初,唔知道要俾人客揸波,試過俾客投訴,阿姐,俾啲手癮嚟過吓至得㗎。

後來見啲姊妹着到好性感,佢哋話要咁樣,啲男人至會有性趣。

今日中午本來約咗阿偉食飯,佢話有啲嘢俾我。有個客話十二點嚟,我就同阿偉取消今日食飯。

點知個客遲到,佢中午飯都唔食上嚟打轉飛機,我餓住幫佢按摩,然後轉身,幫佢起機,跟住手作。呢個客係好快攪掂嘅,chok兩、三分鐘就射嘢。但佢一定要按,而且仲要幾足吓,所以都幾攰。

手作嗰陣佢唔鍾意瞓低,要坐起身,等佢可以抱住我揸我波。佢好鍾意錫我,我唔想同佢錫咀,但佢興奮嘅時候會有啲夾硬嚟,我又唔想佢冇癮唔再幫襯,唯有儘量俾佢碰到兩、三吓咀。我哋大都唔同人客伸脷、濕吻,真係有好感或鍾意嘅話至會,我識咗阿偉半年先同佢濕吻,以前拍拖都絕少少濕吻,但阿偉好鍾意,而且似乎幾叻,係佢教識我。有次同佢濕吻,佢突然話我叻咗,有冇同人客練習過,我話頂你,你見我開頭有冇同你濕吻?一路都冇咁樣嘅,係同你先至會,第啲人客對我做的乜我都唔怕話俾你知,就算有日真係同第個客攪嘢都會話你知。

呢個客high嗰陣想攪我下面,我叫佢喺底外面唔好伸手指入裏面,但好多男人high起嚟就想犯規,千方百計想摸入去。我根本唔想,唯有同佢鬥快,儘快chok到佢射嘢。男人一射嘢就崩潰,我就嗱嗱聲起身,攞紙巾俾佢,跟住自己去洗手。

好多人客就係咁樣沉迷喺我哋呢度。佢哋幫襯完,想返尋味又唔想使錢,就會平日得閒無事發啲訊息、公仔嚟撩我哋傾偈。阿華、麥包就係咁。又有啲幫襯妳多啲就覺得妳係佢嘅於是日日打電話嚟問長問短,好似阿佳呢啲。

幸好呢個客唔算口水多過茶,唔係好似嗰條楊過之子咁自我陶醉,打完飛機仲唔滿足,意猶未盡起勢要嘍你宵夜呢樣嗰樣。佢打完就乖乖地去沖JJ,然後着衫、找數、走人。

跟住我好肚餓,衫都冇換就落街,去附近買啲嘢返嚟煮。

附近有個豬肉佬知道我做呢行,成日問我使唔使佢嚟幫襯一吓,我好老實,話唔使。佢又問我有冇得開大,我話冇,佢就話有冇攪錯,好多女仔都俾㗎啦,加錢啫。我話人哋係人哋,我冇。我怕咗佢周街講呢啲嘢,自此唔再幫襯,做呢行啫,都唔想周街俾人講(後來呢個豬肉佬唔知點樣搵到我舖頭,每個月幫襯一、兩次,我唯有照做。佢試過幫襯完冇錢俾,叫我落豬肉檔搵佢攞。不過佢好有信用,每次真係會俾返)。

買完餸,喺左近買少少日用品就返舖頭。返到舖頭樓下,突然有條友同我講嘢,條友大大份,一睇個樣就知道係出嚟玩。佢話我好靚,吸引咗佢跟蹤咗我七條街,我話吓,使唔使呀?佢講得出我頭先去過邊,做過乜。然後佢問我係咪喺左近的骨場做,我基於不妨多個客人,就承認,仲俾咗微信佢。佢話佢叫Bobby。

第二日中午,我主動約阿偉食飯。食食吓,Bobby發訊息俾我,我叫阿偉幫我覆,順便俾佢知道咩事。

阿偉知道阿佳、阿華呢啲人嘅存在,每次佢嚟嘅時候,總會遇到佢哋發訊息、打電話嚟。有朝好早,我仲未起身,叫阿偉買早餐上嚟俾我食。嗰陣好早,芬芬哋都未醒,我唔想開燈整醒佢哋。我哋喺床上睇手機,我俾啲嘢阿偉睇嘅時候,阿華又試whatsapp嚟。冇啦啦攞我張相去整咗個頭像,仲問我覺得靚唔靚,又話我靚過千語BB(我後尾屌鳩佢叫佢唔好侵犯版權,佢死都唔肯換返個頭像)。另一次阿偉夜晚十一點幾仲同我一齊嘅時候,阿華又whatsapp嚟,我唔知道邊個,攞起手機一睇,係阿華,佢話:想妳。

阿華攞我張相做頭像,阿偉好自然留意到佢,就問我呢條友乜料。原來佢好早已經知道阿佳、阿華佢哋嘅存在,又唔知點解知道阿佳賣喼、我同阿佳去過東莞睇貨呢啲事情。我唯有照直講阿華的確日日發訊息嚟。我話我做呢行,人客要咁做,唔通我唔啋佢、要我封鎖佢好唔好?相反阿偉絕少主動發個訊息嚟,更加唔好講電話從冇打過一個俾我。佢話佢唔敢搵我,我就話佢,成日都要我主動,我係女仔嚟㗎。

為咗令佢唔好諗太多,有啲乜嘢事,我儘量俾佢知。所以,我俾佢知道Bobby嘅事,俾佢聽Bobby嘅訊息,仲叫佢覆Bobby。

Bobby起勢問我舖頭喺邊度,係咩場。我就叫阿偉幫我寫飛機場。佢就話,屌,鬼唔知飛機場咩,想睇吓有乜嘢玩。原來佢一心諗住同我開大,我話冇。之後我一路冇講地址俾呢條Bobby知道。

有次,一個老細上嚟幫襯,話我生得靚,問我有冇興趣去佢間K場試吓。唔使幫人打飛機,淨係陪吓客人,俾人客抽吓水,就有佣。當然如果我搏啲,冧到客人多啲打賞嘅話就係我嘅。

我見下午有時候冇乜生意,就搵一日去試吓。點知錢好少,不如喺舖頭打住機等吓人客好過。

我主動講呢單嘢俾阿偉聽。佢問有冇啲咩,我俾佢知道我俾人客摸胸、隔住褲摸下面。佢問錢多唔多,我話計時數的話仲少過舖頭。

之後我再冇去呢度。

好有代入感!

不過幾個客人阿華阿佳阿X... 開始有啲唔知邊個打邊個... (或者可能只係我唔夠留心)

廣東話好正,題材又新, 期待繼續😎

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-8-9 10:06 PM 發表 查看引用來源
好有代入感!

不過幾個客人阿華阿佳阿X... 開始有啲唔知邊個打邊個... (或者可能只係我唔夠留心)
多謝捧場。

阿華、阿佳、麥包、楊過之子係茄哩啡,一個按摩女閒閒哋有10幾個呢類客,成日電話、訊息、當正自己同人好好嘅最少都有五、六個。呢啲茄哩啡嘅安排反映按摩女嘅真實生活。
引用:
原帖由 ALHK2010 於 2017-8-10 03:58 PM 發表 查看引用來源
廣東話好正,題材又新, 期待繼續😎
多謝欣賞。

說得好實在。有情感的週記。

文筆很好,加油

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆