上一頁下一頁
發新話題

久違的3p

收藏  |  訂閱
47  16.6k

引用:
原帖由 晚間濃濃的隊長 於 2017-5-26 03:38 PM 發表 查看引用來源

Exact _ ly
所以約下回合
GOOD~等你出下一個POST!

引用:
原帖由 晚間濃濃的隊長 於 2017-5-26 03:38 PM 發表 查看引用來源

Exact _ ly
所以約下回合
GOOD~等你出下一個POST!

引用:
原帖由 feetslave 於 2017-5-26 03:02 PM 發表 查看引用來源

我真欣賞樓主你依種態度,第一,當然你講嘅嘴炮真係一街都係,講就天下無敵,好似我亦係玩3P嘅夫妻,
我覺得香港玩嘅環境唔係太理想!第二,我理解各位怕伏嘅心理,大家都係想求開心,但有時港仔太保護

自 ...
雖然我無緣試過做P友,唔係唔夠膽而係真係遇唔到,但我好同意師兄所講,唔玩就唔好咁多要求,開心同心態最緊要,呢點唔單止係想成為P友要有,就算係普通人一個都應該要有呢啲基本嘅尊重。

引用:
原帖由 晚間濃濃的隊長 於 2017-5-26 02:00 PM 發表 查看引用來源
好耐之前試過3p,個次其實一般,之後試過幾次都麻麻地,可能對手問題所以都冇keep住玩

近排上交友app睇下有冇新野,其實玩開既ching都知好多現貨金呀美容呀男扮女呀個啲,操盤就多,操佢唔係咁易。

睇睇下有個 ...
我都好耐冇試3p, 兄台有冇好介紹?

引用:
原帖由 晚間濃濃的隊長 於 2017-5-26 03:24 PM 發表 查看引用來源

Ching冷靜啲,你篇野就黎長過我😂

玩都要膽大心細,唔好以為鍾意sex就以為咩都咁隨便

儘快打字員上身寫埋下part
唔好意思!借個位噴下,同時亦保護下你依D咁有心發文嘅CHING

引用:
原帖由 feetslave 於 2017-5-26 03:02 PM 發表 查看引用來源

我真欣賞樓主你依種態度,第一,當然你講嘅嘴炮真係一街都係,講就天下無敵,好似我亦係玩3P嘅夫妻,
我覺得香港玩嘅環境唔係太理想!第二,我理解各位怕伏嘅心理,大家都係想求開心,但有時港仔太保護

自 ...
原全正確

引用:
原帖由 feetslave 於 2017-5-26 07:14 PM 發表 查看引用來源

唔好意思!借個位噴下,同時亦保護下你依D咁有心發文�CHING
我都係做個鍵盤戰士,間中寫下文交流
唔駛理其他人點睇既,佢有佢對住電腦屌,我有我對住人屌

引用:
原帖由 晚間濃濃的隊長 於 2017-5-26 07:42 PM 發表 查看引用來源

我都係做個鍵盤戰士,間中寫下文交流
唔駛理其他人點睇既,佢有佢對住電腦屌,我有我對住人屌
:smile_o12:

第二part

去到酒店成9點,男先去front desk拎房
我同女先坐底等,佢同我講好大食,一般要三次。自問唔係超人,短時間3劑窄窄地喎。。不過到左呢個地步硬住頭皮都要上,唯有下面都儘量硬啲,況且有佢partner,簡單數學,每人一劑半唧應該ok。

上到房先參觀下,地方四正,高層海景,唔錯唔錯。叫house keeping拎多兩條毛巾之後女先沖涼,期間男同我講,除左講左唔得個啲,其他av見既都可以做,最緊要夠放夠開心。ok有你俾信心,我儘量配合!

女沖完涼到我,拿拿臨搞掂圍住毛巾出黎。上到床佢已經爬埋黎摸我,又用手chok我jj。充血後我都開始主動,錫佢頸,慢慢瀨落個胸度打圈,左啜啜右啜啜,摸下面,feel到泉水慢慢湧出滋潤手指。男partner 沖完出黎,二話不說騎上女個口度俾佢含,好純熟地雙手按摩春袋,大啖大啖幫佢含,又瀨埋袋底之餘仲雪雪聲。

個男叫我俾半邊胸佢,由於之前瀨過,所以玩3p要準備消毒濕紙巾清潔一下,費事食人口水尾。我地再一人一邊瀨佢Lin 頭,兩雙手一個捽佢粒豆,一個手指插入去,搞到佢大聲呻吟,係咁捉實我地個頭。

之後我用j刮佢乳頭,又打佢個胸,再推上去俾佢含,佢吐口水chok兩chok,再成條吞入去。另一邊箱男partner瀨佢下面,再用手插,好勁,成個加滕咁,「發發」聲似打蛋,唯一唔同係佢打到噴水,個女high到差唔多咬我碌野。之後佢跪係度,我地企一左一右幫我地含,左含右chok,右含左chok,又一次過兩條含晒,望住塊鏡個畫面好好睇。

雖然個男勃起唔算太硬,但必殺技係摩打手,摷到個女哇哇聲,噴到成張床濕晒,摸佢大脾起晒雞皮。我作為參加者,帶套上馬,先後面推車,雙手揸實對胸拉佢埋黎加強撞擊力。個男自然享受口舌服務,一路插一路含,到咁上下轉左幾個姿勢,男上女下,由於太high,插速太快,體力消耗好大。

女好好,知我累,主動話幫我口爆,又命令佢sp係後面插,話我射之前佢唔準停,佢又特登慢慢含,等佢個sp一路non stop fuck。見佢sp開始減慢,知佢累,就開始加快含我,我high到反眼咁滯,最後射晒入佢口度,仲幫我事後蕭。

個男見我出左,佢即刻衝一段想射,就係呢個時候,個女叫我幫佢地影相,求之不得啦,就攞幾個角度影幾張沙龍。個男呢個時候就中出左。之後我地3個就攤係張沾滿淫水既床上。

沖涼後再下一part

引用:
原帖由 晚間濃濃的隊長 於 2017-5-26 11:31 PM 發表 查看引用來源
第二part

去到酒店成9點,男先去front desk拎房
我同女先坐底等,佢同我講好大食,一般要三次。自問唔係超人,短時間3劑窄窄地喎。。不過到左呢個地步硬住頭皮都要上,唯有下面都儘量硬啲,況且有佢partne ...
好實在嘅3P,好正路嘅玩法!信你冇誇大:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆