前列腺快感分享!爽過打飛機好多

收藏  |  訂閱
36  14.3k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-8 03:03 AM 發表 查看引用來源

即係踎?聽落唔多舒服?

http://wiki.malegspot.com/index.php?title=Getting_Started
再睇下Contraction exercises,用D工具好似會舒服D?

利申:我未試過:smile_30:
可能!我手指唔短,但長少少會易撳d個位,大約一塊5蚊銀幣咁大既區域! 好多人自己搵唔到個位可能因為手指短!
應該係男性既G點!

冲涼時都會咁自我清潔,但唔會伸到咁入,今晚試吓先!

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 10:36 發表 查看引用來源

可能!我手指唔短,但長少少會易撳d個位,大約一塊5蚊銀幣咁大既區域! 好多人自己搵唔到個位可能因為手指短!
應該係男性既G點!
女性有冇呢個點?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-8 12:47 PM 發表 查看引用來源

女性有冇呢個點?
女性咪G點囉😅只不過係陰道入少少,女性咪可以潮吹囉。 同埋上Wikipedia 睇 話有d女仔點解鍾意比人插,因為肌門直腸個位同陰道入面既交感神經相連,所以如果無肌門抗拒感,都係會爽,不要再說肌交只係男性條J爽,女性只係得痛字,只係滿足男性d說話! (有哂學術reference ,自己上Wikipedia or google search 不解釋)
有女性可以肌交到潮吹 高潮!

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 15:00 發表 查看引用來源

女性咪G點囉😅只不過係陰道入少少,女性咪可以潮吹囉。 同埋上Wikipedia 睇 話有d女仔點解鍾意比人插,因為肌門直腸個位同陰道入面既交感神經相連,所以如果無肌門抗拒感,都係會爽,不要再說肌交只係男性 ...
我估以上肌=肛

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-8 03:30 PM 發表 查看引用來源

我估以上肌=肛
打錯sosad !!!
其實1年前個法國fd已同我講過,話玩Prostate係佢女朋友必殺技(係真女性,廢事又有巴絲打誤會😂😂)不過個時不以為然。

引用:
原帖由 Ricky869 於 2017-4-8 03:23 AM 發表 查看引用來源

師兄,有D骨妹識得做前列腺按摩,但好多都係掛羊頭,如果你有揼開骨,可以問下D骨妹
無揼過邪骨😂

gay post :smile_o04:

我都有同上司男友試過,佢都話正,但想學多一些手勢,有咩網址介紹

前往最後回覆