上一頁下一頁
發新話題

食左處男後,要立刻搵SP止痕 更新P.2,3

收藏  |  訂閱
116  33.2k

食佐人地只豬都唔飽

引用:
原帖由 乂大食妹妹乂 於 2017-3-17 12:48 PM 發表 查看引用來源
教處男沖涼果陣用濕毛巾練下弟弟(好似舉鐵咁 但係用丁丁來舉)仲有用毛巾輕輕磨下個頭 習慣下個感覺 利申左先 以前有SP咁樣練耐力
等我返屋企練下先

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2017-3-17 02:07 PM 發表 查看引用來源
食佐人地只豬都唔飽
咁都算食左

Haha,,笑左。。
師姐,佢事後仲有無搵你丫?

引用:
原帖由 miyako8888 於 2017-3-17 02:27 PM 發表 查看引用來源
Haha,,笑左。。
師姐,佢事後仲有無搵你丫?
我今日請病假冇番工,因為琴晚比呀賢搞到超攰。jason有whatsapp我,不過冇禁入去睇同覆佢。

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-17 02:24 PM 發表 查看引用來源

咁都算食左
係咪對處男無使幻想空間 :smile_30:

引用:
原帖由 sfattimo 於 2017-3-17 02:45 PM 發表 查看引用來源

係咪對處男無使幻想空間 :smile_30:
唔會再試啦🙈

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-17 02:52 PM 發表 查看引用來源

唔會再試啦🙈
好玩當然要搵有經驗的,哈哈^^ 師妹有75d真係正

一齊好似整定咁,於是我叫醒左jason同佢講我番屋企先,佢想留我,但係我話聽朝要番工,我要番屋換衫,費事比同事講。咁佢就送到我樓下,仲錫左我一啖。但我個心已經飛左去呀賢到。我立刻飛的去到呀賢屋企。 去到佢屋企門口,有種好熟悉既感覺... 禁左門鐘之後,呀賢好快就開左門..

入到去佢屋企,我地對望左一陣,咩都冇講。佢後味打破沈默,攞左支啤酒比我飲。"隔左禁耐冇搵我,做咩冇啦啦上泥搵我呀?"我一時唔知點答,就咁話"你又比我上泥搵你?"(諗番起都唔知自己講乜😓)。"你掛住我呀?"呀賢一步步迫緊,然後好大力咁一手捉實我,係咁車我。相比起jason,呀賢技巧好得多,溫柔得來又霸道。因為jason喂唔飽我既關係,我立刻好熱情咁回吻呀賢....

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-17 02:52 PM 發表 查看引用來源

唔會再試啦🙈
包括Jason都唔再試?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆