獨 J「驚」艷 Update #12

收藏  |  訂閱
25  5.8k

引用:
原帖由 nick歷 於 2017-1-12 07:17 PM 發表 查看引用來源

咁撈番個觀眾做下都得呱:smile_o01:
你問我經理人先~~

Update #2
但如此同時我既天性亦turn on ....刺激感!

未玩過喎⋯你想點臭法丫?佢話好鍾意身體上既臭味,越臭就越好,越臭佢就越淫,就越多水,越聽我話。
系大家對話中我意識推測到佢系愛做一隻「奴」,佢不停要求我講粗口鬧佢,
我心諗有冇咁癲呀,不過自己亦賤笑咗一下。
如是者我哋約定四日後相見,但依4日我倆之間仲有個佢既請求約定⋯係咩約定,
其實真心覺得好難頂!依4日佢想我著住同一條底褲,衫、襪、仲要指定系白色添⋯
我當然口講應承佢,心諗我點能頂丫,一曰都話勉強可以啫,4日點能頂丫,痴9缐!
原因我工作同運動有關,所以每日當大量出汗,一日都可以頂硬上著返啫,4曰⋯⋯
真系吾撚得!最後我都系見佢最後個2日吾換,留返唓好野俾佢索⋯但系我可以話一拎出嚟,
個唓汗「酸縮」up 味,一聞真系反胃,我自己都反咗一啖胃。
當日約好收工等,我先比較早到小小等佢,佢亦之後一身全黑色套裝加裏白恤衫,黑c高踭鞋出現系我面前,
頓時眼前一亮,個outlook真系引人犯罪架!邊有得輸架,依到真系加吾小分,
不過睇佢真人根本睇吾出佢有一份奴性系到⋯
相同真人出入唔大,身型有d baby fat ,around 160左右,
不過對波就算俾件西裝外套擒都擒吾住,以目測嚟睇最小D,話之你個bar幾厚啦!
我第一句就細細聲同佢講⋯Hey你對燈好燦眼喎,跟住佢笑一笑話你把口咁衰既⋯

引用:
原帖由 獨行J俠 於 2017-1-12 04:06 PM 發表 查看引用來源
系依個sex 既世界裡頭𥚃,可以話充滿多元化同各式各樣既故事出現,真系可以用嘆為觀止嚟形容最貼切。
継上次3p故事之後,今次故事單元系「女奴定痴女?」因為我都吾識點分,如果你問我⋯呢劑系咪玩得好能 ...
支持下先,快下集

引用:
原帖由 獨行J俠 於 2017-1-12 07:49 PM 發表 查看引用來源
Update #2

未玩過喎⋯你想點臭法丫?佢話好鍾意身體上既臭味,越臭就越好,越臭佢就越淫,就越多水,越聽我話。
系大家對話中我意識推測到佢系愛做一隻「奴」, ...
再等下集

引用:
原帖由 獨行J俠 於 2017-1-12 07:49 PM 發表 查看引用來源
Update #2

系大家對話中我意識推測到佢系愛做一隻「奴」, ...
要兩日著埋同一套都難頂啦,重要四日咁多:smile_o14:
不過話時話,讀完書之後都無再著過白色底褲喇

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

好刺激呢

OL 套裝 點頂 ?

叫你做乜都制 la

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-1-13 01:59 AM 發表 查看引用來源
OL 套裝 點頂 ?

叫你做乜都制 la
我都系咁諗!所以鳩頭行先XD:smile_34:

前往最後回覆