上一頁下一頁
發新話題

女朋友淫K-查看目錄第一頁,朝早強奸篇~ -1/2更新

收藏  |  訂閱
369  163.6k

Support~ 請繼續:smile_45:

聽完果句說話之後 我同K塊面哄得好埋,諗番起之前既女神依家同我哄到咁埋,我主動KISS左佢,不過只係點到即止果種,而我kiss左佢一啖之後,佢成個人挨左係我到,而長腿就係到不停挑釁我。

滑滑既長腿不停係到"HI"我隻腳,好似不停叫我摸佢咁,果刻我引手過去攬住佢條腰,慢慢係到抽水,抽抽下仲摸上D,Hi下波邊,期間我地又Kiss起上黎,之後我主動同佢講不如黎轉地方坐下囉,佢點頭答應,我地就離開左酒吧。

因為飲完酒個人企唔穩,所以佢扶住我咁一齊上的士,上左的士點知佢講個地址佢屋企樓下,佢係我耳仔講

"不如上我到坐下再飲過啊。"
"嗯"

之後我就合埋眼直到佢叫聲我落車,就係咁比佢扶左上佢屋企,一入到屋開燈,間屋幾大,同屋企人住,不過屋企人去左旅行所以得佢一個,因為佢係酒吧話開上黎再飲過,所以買左2支酒上黎,我地2個坐係沙發到飲,無聊開左電視,傾下計咁,傾番一齊一學既事。

傾到咁上下急尿去洗手間,因為好鬼急無關門就去,當我柯完著番褲果一下,佢話 "可唔可以入黎啊" 我心諗柯尿都想睇? 我連回應都未佢就入左黎,岩岩好洗完手,佢就攬住我,胸部完全敗住我身體,唔知邊到黎既勇氣我講左句

"我想同你做......"

佢已經錫左落黎,可能酒精既影響,我地好激動,快快手除晒大家既衣服,眼前係一對32D既胸部,白滑既長腿,而佢好主動蹲下幫我口交,條脷好識郁,好快成支肉棒都係佢既口水,佢既口技唔錯,吹左5分鐘佢個口都累了,我拍拍佢個頭叫佢休息下,而我就佢佢坐係浴缸邊,試探下佢妹妹,哇一摸已經可以準備插入。

不過我又引下佢,D水多到手拍好似唔洗用力就插左入去,不停來回插,整個洗手間都充滿水聲同佢既呻淫聲,拍插到咁上下,佢忍唔住開口話,

"不如插入黎啦....."
"用咩插啊?"

佢呢一刻申手去捉住我支肉棒,chok左2野,我就拉佢起身,捉住佢屁股準備後入,當我對準好位於,支棒個頭已經入左少少,我故意係到磨2磨,點知K個人向後,成支肉棒就插左入去,一插就插到最入,第一次試到妹妹可以咁緊包住支肉棒,又濕又熱,感覺好似激動少少都會射出黎咁,所以我動腰抽插既速度唔算好快,廢事第一炮咁快出嘛。

"嗯... 大力D...."
"好緊啊你下面"
"啊... 我要吸晒你D精出黎...."

當然我梗係有伸手上前渣下胸部啦,同一個都算自己女神做愛感覺真係唔同D,插左5分鐘我已經想出....

"我想射啦"
"射啦... 唔洗抽番出黎... 盡情射入去"

雖然呢句說話好吸引,不過怕搞出人命(因為無帶套),所以射果下我抽出黎射晒落佢屁股到。

"我唔係話左可以射入去咩?"
我無比反應佢
"自從上個男朋友,我一直有食打開針..."
"哇 你幾時變到咁淫架....?"

D精就係佢屁股到,佢就提議一齊沖涼咪直接清潔埋囉,沖完涼抹好身好條肉蟲就咁行入佢房。

入到去好自然坐係佢張床到,而佢都坐係床邊。

打到呢到先

好精。。。。跟住一定好精彩啦:smile_30:

正啊…阿K吸曬你的精出黎Haha

盡快update

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-5 01:43 AM 發表 查看引用來源
聽完果句說話之後 我同K塊面哄得好埋,諗番起之前既女神依家同我哄到咁埋,我主動KISS左佢,不過只係點到即止果種,而我kiss左佢一啖之後,佢成個人挨左係我到,而長腿就係到不停挑釁我。

滑滑既長腿不停係到 ...

時日會令人改變,女神都會變淫娃

引用:
原帖由 隔離房的大細路 於 2017-1-5 12:11 PM 發表 查看引用來源
時日會令人改變,女神都會變淫娃
無錯~ ~

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-1-5 07:14 AM 發表 查看引用來源
盡快update
準備打 請期待下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆