del

收藏  |  訂閱
34  7.0k

引用:
原帖由 uarenice 於 2016-11-15 10:55 AM 發表 查看引用來源
前傳post:題目: 係引版 識到師姐c 追加 + 師姐c
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26231540

今次帶師姐c去時鐘
出黎之前叫左師姐c 帶黑絲 同買某牌子喉糖
入到房就 壓佢埋牆 渣下波波 車輪一下 ...
真係爽~~
我都要繼續努力搵吓先~~

得閒先寫~~慢慢黎~~~

引用:
原帖由 uarenice 於 2016-11-15 12:40 PM 發表 查看引用來源
等師姐 寫 戰後感
真識玩

引用:
原帖由 uarenice 於 2016-11-15 10:55 AM 發表 查看引用來源
前傳post:題目: 係引版 識到師姐c 追加 + 師姐c
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26231540

今次帶師姐c去時鐘
出黎之前叫左師姐c 帶黑絲 同買某牌子喉糖
入到房就 壓佢埋牆 渣下波波 車輪一下 ...

搞到我都想插爆師姐

引用:
原帖由 pc6983 於 2016-11-17 11:29 AM 發表 查看引用來源
搞到我都想插爆師姐

師姐c 戰後感

上次office戰後同U有幾日冇聯絡,心諗應該我吸引唔到佢啦,兼且個胸俾U揸到有啲瘀,
照鏡都以為俾人家暴完,咪諗任餓下先囉!過左一個星期U又出現番,佢話今次想去開房,
本身唔想去架,無端端失蹤成個星期,一出現就話爆房,但聽完佢原因後又冇哂事喎,
就由佢決定地點,同埋佢話果日想我買定爽浪同帶埋黑絲去玩⋯⋯ 果日3點幾出去搵U,
呢個地方我成日都會去但冇留意有酒店,落左巴士U已經企左係巴士站等我,我行埋佢身邊,
佢細細聲係我耳邊要我叫佢「主人」,本身都有啲尷尬,佢話要我聽話,我咪又係佢耳邊叫「主人⋯」
叫完我自己都有啲騷軟...... U帶我去到一橦住宅,上到去原來係「xx小築」,開門見到阿姐有啲尷尬,
佢地果啲房真係房連房咁,隨時叫大聲啲,阿姐一定係門口偷聽果啲⋯⋯U話就係想我嗌到隔離房都聽到😏我話「睇下點!」
入到房U就推我埋牆車輪一陣同揸左幾下,佢就要我幫主人除褲跪低含小U, 因為上黎之前U已經要我食定粒糖,
所以我要一邊含住粒薄荷糖一邊啜小U, 有啲狼狽但又好涼爽,不過我條脷都係唔靈活,錫錫下粒糖跌左出黎,
哈哈⋯我自己都笑左,主人話要罰我喎就要我自己除左條底底,趴係床邊俾佢插,當主人抽插緊嘅時候,
我feel到下面好涼爽,真係好似搽左冰涼嘅潤滑劑咁⋯之後主人要我訓上床俾佢男上玩,佢先摷起我條裙好大力插我,
又好大力咁揸我波波,因為上次瘀左幾日,唔想著唔到衫唯有求主人細力啲,主人就要我俾佢插住咁除左條裙,
但因為我成個人壓住左條裙,淨係可以拉高條裙露出個bra.....主人就咁拉低個bra又咬又啜我粒lin, 痛但又同時好興奮,
妹妹又不停咁俾U抽插,果刻我只係識叫「主人,大力啲,大力啲插我」 U見我咁樣就想停抽番出黎,我好面皮厚咁用腳夾住U講「我唔想你抆出黎,我要佢停係入面」 U聽到就大大力插左我幾下,就要我起身un佢,我心諗「我最鍾意un⋯⋯」正當我un左幾下,主人要我將自己個bra矇住自己對眼黎un,我覺得有啲奇怪初初唔肯架,但主人話要聽話,只可以照做.....縛住個bra遼住對眼黎un其實都幾刺激,因為唔會望到主人做緊啲咩⋯un左一陣主人就拉我入廁所玩。 其實我都幾鍾意係廁所攪野,可以捽住番梘咁搓下波波同jj,而主人呢個時候就要我用口幫小U起番身先,揸住小U啜下個頭再成條含哂,我最鍾意錫腸腸,再摸摸主人嘅旦旦,啜多一陣就俾主人拉起身玩狗仔,一邊插一邊大力揸住個波波郁,我忍唔住大聲咁嗌,都有啲驚隔離房會聽到😳😳 之後主人仲試左另一樣我一直都未試過嘅野,初初係抗拒架,但俾主人慢慢咁試,又好似冇想像中咁驚,不過都係試下就算,都係怕上左癮就慘😂😂 之後沖完涼,主人就要我拎對黑絲出黎著住佢,主人摸左一陣就好大力咁撕爛佢,黑絲妹妹就開左個窿⋯⋯主人就拓起我雙腳就插,今次主人就好大力咁插,主人話想射哂去我個口,我答「嗯⋯俾哂我」但最後主人都係俾哂我妹妹😚 咁樣就玩左2個鐘,離開果陣時咁岩撞到啲姐姐坐係門口,怕佢會聽到頭先嘅聲音有啲心虛,加速同dup低頭離開😁

正啊
師姊比你餵飽啦

真係識玩

師兄,淨係啜LIN LIN,無奶西咁晒野?

前往最後回覆