上一頁下一頁
發新話題

遇上佢

收藏  |  訂閱
144  10.4k

引用:
原帖由 暗紅色的路加 於 2016-10-22 07:19 PM 發表 查看引用來源
終於有人係有正常表現啦! 鼓掌!!
:smile_o05:終於好似搵岩人…

引用:
原帖由 ladyinpink 於 2016-10-22 08:06 PM 發表 查看引用來源
開頭永遠是甜蜜的,希望可以繼續啦
甜蜜…又唔算啦:smile_o01:不過外在內在條件都:smile_o12:
所以想試…都仲要時間磨合吓:smile_o05:

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-10-22 07:39 PM 發表 查看引用來源
恭喜,叫佢珍惜你
珍惜…希望啦

佢外表有咩咁fit到你架?講黎聽下先

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-22 09:40 PM 發表 查看引用來源

甜蜜…又唔算啦:smile_o01:不過外在內在條件都:smile_o12:
所以想試…都仲要時間磨合吓:smile_o05:
唔好好似我咁,認真便輸了

引用:
原帖由 ladyinpink 於 2016-10-22 09:50 PM 發表 查看引用來源

唔好好似我咁,認真便輸了
身份問題啦…佔有唔一定係好事
清晰自己身份位置,知道自己要咩
其實…沈係唔緊要 仲可能會令大家關係有微妙嘅化學作用,但係沈都唔會沈得太耐…要學會控制自己嘅心
…:smile_o09:加油啦

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-22 09:44 PM 發表 查看引用來源
佢外表有咩咁fit到你架?講黎聽下先
其實我都係外貌協會委員之一
起碼 要有樣/outlook唔差/氣場吸引/談吐正常/風度…缺一不可 (唔一定要最好,但一定要順眼):smile_o10:

咁支棍仔點先....又話裂開咁...係你太窄定佢粗長咋
引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-22 10:03 PM 發表 查看引用來源

其實我都係外貌協會委員之一
起碼 要有樣/outlook唔差/氣場吸引/談吐正常/風度…缺一不可 (唔一定要最好,但一定要順眼):smile_o10:

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-22 09:58 PM 發表 查看引用來源

身份問題啦…佔有唔一定係好事
清晰自己身份位置,知道自己要咩
其實…沈係唔緊要 仲可能會令大家關係有微妙�化學作用,但係沈都唔會沈得太耐…要學會控制自己�心
…:smile_o09:加油啦
「沈係唔緊要 仲可能會令大家關係有微妙�化學作用」呢句我認同呀,我知自己咩身份。
努力控制緊情緒,唔想太沈
只想得到小小尊重啫,都好似好難咁

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-22 10:09 PM 發表 查看引用來源
咁支棍仔點先....又話裂開咁...係你太窄定佢粗長咋
Size適中…不過可能耐(佢都有笑我反應過大:smile_13:)無做:smile_o05:又或者係無咩前戲嘅情況下咪…
同埋可能佢鋤得太落力:smile_o05:所以咪痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆