上一頁下一頁
發新話題

大波的朋友

收藏  |  訂閱
774  78.2k

請問之後點呢

引用:
原帖由 失常少女 於 2016-6-11 09:52 PM
我都大...但無兵....唉......
有冇机会比我見識下呢

引用:
原帖由 失常少女 於 2016-6-12 02:24 AM 發表 查看引用來源

look like me,好易鐘意人:smile_45:
所以我都同佢講,玩時玩,要記得自己個角色
不過佢都叻左,而家搵到個好岩佢既sp, 甘我都開心喇
甘你沉船會點算?

少女你有幾易鍾意人。唔知我有無機會。

引用:
原帖由 04329234 於 2016-6-11 06:33 PM 發表 查看引用來源
呢度有唔少CHING,同唔少師姐,都係話自己遇到個好大波既SP, 一係就自己係好大波!!!!
其實都幾jealous,有個CHING仲話自己有個E奶SP,仲要之後同埋佢玩3P......呢D野我地呢D人真係可遇不可求

本身自己個樣都OK啦,又係 ...

人地暗示哂,個女仔對ching應該有啲意思,ching無further既行動??
引用:
原帖由 04329234 於 2016-6-11 06:33 PM 發表 查看引用來源
呢度有唔少CHING,同唔少師姐,都係話自己遇到個好大波既SP, 一係就自己係好大波!!!!
其實都幾jealous,有個CHING仲話自己有個E奶SP,仲要之後同埋佢玩3P......呢D野我地呢D人真係可遇不可求

本身自己個樣都OK啦,又係 ...

引用:
原帖由 OliveAng 於 2016-6-12 10:52 AM 發表 查看引用來源
人地暗示哂,個女仔對ching應該有啲意思,ching無further既行動??

件事差唔多10期年前都有喇。
係而家,我仲唔搵機會食咩。
一個E cup既都未食過呀

引用:
原帖由 失常少女 於 2016-6-11 09:52 PM 發表 查看引用來源
我都大...但無兵....唉......
收完唔俾人地食都無用架

引用:
原帖由 joeyeung2004 於 2016-6-12 09:33 AM 發表 查看引用來源
少女你有幾易鍾意人。唔知我有無機會。
你係指,你有無機會收?
其實只要對波大DD,著衫緊身少少,自然會多左好多9公.

引用:
原帖由 04329234 於 2016-6-12 11:19 AM 發表 查看引用來源

你係指,你有無機會收?
其實只要對波大DD,著衫緊身少少,自然會多左好多9公.
師兄正確

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆