上一頁下一頁
發新話題

做愛時成日比老公問點解咁淫

收藏  |  訂閱
57  16.4k

引用:
原帖由 michelle_chan 於 2016-3-11 02:10 AM 發表 查看引用來源
我好仲意跪響佢前面 叫佢按住我個頭 用jj插我個口 仲鐘意望著佢奶佢個袋同jj底
又成日叫佢狗仔時拉住我把頭髮抽插 插到我頭向後面 佢之後會叫我面向塊鏡 望下自己個淫樣
男上果陣要佢按住我雙手我我無力反抗 但我 ...
唔係好事咩???
有咩好擔心?

正淫娃
你老公一定好愛你

support~

咁你狗仔時, 你老公一定強力抽插 ,對波咪會快速前後吊吊揈 ?
引用:
原帖由 michelle_chan 於 2016-3-11 02:10 AM 發表 查看引用來源
我好仲意跪響佢前面 叫佢按住我個頭 用jj插我個口 仲鐘意望著佢奶佢個袋同jj底
又成日叫佢狗仔時拉住我把頭髮抽插 插到我頭向後面 佢之後會叫我面向塊鏡 望下自己個淫樣

野外露出, 越玩越激
引用:
原帖由  於 2016-3-11 02:21 AM 發表 查看引用來源去旅行時又會叫佢去窗邊或出路台插我 😍

旅行玩露出應該安心D,又放D啦

樓主老公真幸福,請問樓主,你係咪最中意狗仔式?

係呀 最仲鐘狗仔 比佢扯我把頭髮 佢望鏡睇住我對波fing fung 下同受辱個樣
好鐘意愛愛時被男人征服既感覺 有時仲會有性幻想比老公縛手m字腳坐響椅上面 狂抽插我嫁
係咪個個女人都咁淫嫁?

引用:
原帖由 michelle_chan 於 2016-3-11 11:51 AM 發表 查看引用來源
係呀 最仲鐘狗仔 比佢扯我把頭髮 佢望鏡睇住我對波fing fung 下同受辱個樣
好鐘意愛愛時被男人征服既感覺 有時仲會有性幻想比老公縛手m字腳坐響椅上面 狂抽插我嫁
係咪個個女人都咁淫嫁?

http://n2.hk/d/ ...
應該唔止你既

引用:
佢問你點解可以咁淫? 你未答: 因為愛~~~XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆