上一頁下一頁
發新話題

紀錄我的性趣聞~ 野戰系~屋邨後樓梯P.21(原來漏咗一部份)

收藏  |  訂閱
370  63.0k

引用:
原帖由 smartboy169 於 2016-1-23 11:37 PM 發表 查看引用來源
ICQ 都好耐之前既事~ 最小12年LA 我估~
而家仲有沒同佢有關係先?

不過真係好正, 你又會落去...仲要提議去殘廁..仲要內射....好正, 成件事~
嘻嘻~所以我年紀唔細㗎喇!
其實前兩年都有搵下吹水嘅...見就冇喇!

識到我最初都係以後係佢亂add我

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-23 11:35 PM 發表 查看引用來源

當然啦…其實係開心事,因為可以好甜蜜而且乜都講得,好親密

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-23 11:42 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻~所以我年紀唔細㗎喇!
其實前兩年都有搵下吹水嘅...見就冇喇!

識到我最初都係以後係佢亂add我

年紀吾細吾代表沒吸引力既~ HAHA
好好既EXP~!

等update~~~
icq....都唔知咩歷史lu, 我個時都只係同人文字多:smile_o08:

Thanks for your sharing

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2016-1-23 11:43 PM 發表 查看引用來源

當然啦…其實係開心事,因為可以好甜蜜而且乜都講得,好親密

同意! 雖然大家關係只係sp, 但感覺係sweet

引用:
原帖由 smartboy169 於 2016-1-23 11:44 PM 發表 查看引用來源

年紀吾細吾代表沒吸引力既~ HAHA
好好既EXP~!
Well~好多野都唔同哂啦~

有回憶係好事黎

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-1-23 11:47 PM 發表 查看引用來源
等update~~~
icq....都唔知咩歷史lu, 我個時都只係同人文字多:smile_o08:
其實我個陣都唔係個個網友都見

1來要啱傾, 2來係啱timing, 3來真係緣份...
其實我識到佢唔係因為佢亂add我...
係有人俾我個icq佢add嘅...

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-1-24 12:18 AM 發表 查看引用來源
有回憶係好事黎
我諗我呢世都唔會唔記得佢嘅~
之後嘅事, 我完全都無諗過會發生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆