上一頁下一頁
發新話題

荒淫渡假屋

收藏  |  訂閱
88  61.5k

留言再欣賞!
難得spamna兄又出作品,要支持!

又一色文文豪回歸。。。色文區中興之期不遠矣)!

引用:
原帖由 BABE阿心 於 17-1-2016 03:28 發表 查看引用來源
留言再欣賞!
難得spamna兄又出作品,要支持!

謝謝bb阿心支持我都等你新作:smile_38:

引用:
原帖由 關隴集團 於 17-1-2016 08:16 發表 查看引用來源
又一色文文豪回歸。。。色文區中興之期不遠矣)!

色文區去中興之期,望係咁望啦,大半年色區沉落底線,尤如亞視收視一點,一點收視維持大半年,我都驚色區被人邊綠化,慢慢踢出香討了:smile_43:

引用:
原帖由 spamna 於 2016-1-17 09:38 AM 發表 查看引用來源

色文區去中興之期,望係咁望啦,大半年色區沉落底線,尤如亞視收視一點,一點收視維持大半年,我都驚色區被人邊綠化,慢慢踢出香討了:smile_43:
係呀,我以前去開個網,都係咁一步步,cut左色文區!

引用:
原帖由 關隴集團 於 17-1-2016 09:42 發表 查看引用來源

係呀,我以前去開個網,都係咁一步步,cut左色文區!

你以前去開嗰討論區都摺埋?咁邪門...望香討唔會啦!我都轉而台灣討論區遊覽,香討都係路過,不過今次有發叔...係發哥撐住雞頭先,我地做細咪隔離磅住發哥囉,出下短文頂頂去:smile_o11:

引用:
原帖由 spamna 於 2016-1-17 10:18 AM 發表 查看引用來源

你以前去開嗰討論區都摺埋?咁邪門...望香討唔會啦!我都轉而台灣討論區遊覽,香討都係路過,不過今次有發叔...係發哥撐住雞頭先,我地做細咪隔離磅住發哥囉,出下短文頂頂去:smile_o11:
無問題喎,一稿兩投咪得羅。。。我唔係講笑,如果係(原創)頭銜既問題,我唸香討作為次投,都唔會有大大不滿。今日往昔,依家色文區真係走一個少一個,始終依度係我結交各位之地,我唔想佢曲中人散

精彩 好看  如果可繼續就更好了

引用:
原帖由 afc0228 於 19-1-2016 20:53 發表 查看引用來源
精彩 好看  如果可繼續就更好了
多謝啊!好看就多多支持呀,劉sir新作睇咗未呀?:smile_o06:

多謝樓主分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆