上一頁下一頁
發新話題

與老闆漸入佳境!?(#1, #8, #18, #30, #44, #52, #64, #74)

收藏  |  訂閱
75  27.0k

開始有甜:smile_40:
5尺1,36C,細細粒咁大波:smile_14:
行路咪好辛苦:smile_30:

引用:
原帖由 雲達沙 於 2015-12-6 03:47 AM 發表 查看引用來源
開始有甜:smile_40:
5尺1,36C,細細粒咁大波:smile_14:
行路咪好辛苦:smile_30:
唔算大啦,有D真係睇唔到樓梯架,我仲睇得好清楚XD

引用:
原帖由 FGXXY 於 2015-12-6 02:05 AM 發表 查看引用來源
一定有下文 最後食左
你咁講,如果最後冇俾人食到,我可能會有D失望架喎.

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-6 09:46 AM 發表 查看引用來源

唔算大啦,有D真係睇唔到樓梯架,我仲睇得好清楚XD
咁早起身既 見識下先知大唔大啵

Quick update pls!

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-5 07:13 PM 發表 查看引用來源

吹到.其實大部份男人都係有色心冇色膽啦haha
不過有次我著suit裙返工,冇著絲襪,見到佢係咁忍唔住望.:smile_44:
正常既 ..望係正常
唔望反而自己覺得失敗。。haha
十卜你

個AC咁熟面口:smile_44:

今日都要返工。
(呢句說話有兩種語氣架,自己諗。)

禮拜日一早返到去公司,梗係鬼影都冇。如常咁坐左埋位做野,差唔多11點幾老闆就返黎喇。

打左個招呼,佢就返入房做野。好似平時咁...:smile_13:

我心諗:唔係當冇野發生呀嘛?:smile_22:

到lunch time,佢email我叫我入佢房,我都仲係少少嬲嬲豬咁,木無表情咁入佢房。入到去,佢叫我坐低,傾左一輪公事,我聽啲唔聽啲咁啦。

佢:做乜扁嘴
我:冇呀
佢:你過黎

我又真係乖乖咁行左過去(我好聽話架),企喺佢隔離。其實嗰刻有啲驚,雖然未俾佢鬧過,但係見過佢發脾氣,有啲恐怖。佢捉住我隻手,拉住我再行近啲佢。

佢:嬲呀?
我:冇呀(我知佢想氹返我喇,忍唔住笑,但係又嘟起個嘴扮cute。)
佢:咁我洗唔洗做啲野
我:做啲咩呀
佢:呢啲--

佢忽然企起身,將我推向佢張檯,有啲粗暴咁鍚左落黎,兩隻手都俾佢捉住郁唔到(好鍾意呢種感覺)。真係好耐冇同人鍚過,連kiss都係由佢主導,好快咁伸左條脷過黎。慢慢佢鬆開手,伸左入去件衫度摸,隔住個bra又揸又捏,搞到我心跳超級快,又喘哂氣,其實已經feel到自己濕左(分左手咁耐都係自己搞掂,係咁上下啦)。下一秒,佢就解開左我個bra(其實我個bra都有三個扣,佢勁快搞掂,經驗熟練)。忽然之間摸胸速度變慢左,慢慢用手指掃過lin lin,咁樣俾佢整法我都忍唔住縮左一下,好痺。

佢停左鍚我,改為鍚耳仔同喺耳邊吹氣。其實我呢個位勁敏感,嗌左出聲。

佢:你咁叫我會忍唔住繼續蝦你(之前啲男朋友都係咁講)。

佢繼續進攻我隻耳仔同摸胸,我已經舒服到坐唔直個人,淨係識得喘氣。佢除左我件衫,望住我,我即刻遮住自己,好緊張。你知啦,女人對自己啲身材係敏感啲,尤其係肥妹如我。

我:唔好望啦
佢:好白呀你

講完佢就鍚我條頸,一路鍚到落去個胸度。佢好高架,所以呢個姿勢對於佢黎講有啲辛苦,所以佢就坐返喺自己張櫈度,拉住我騎住佢,繼續鍚我個胸,又舔又細細力咬,我high到只係識得攬住佢個頭,拉住佢啲頭髮,掩住個口唔好叫得咁大聲。

嘩,差唔多12點,聽日又要返工喇。再update啦。

引用:
原帖由 zDiamondz 於 2015-12-6 11:02 PM 發表 查看引用來源
個AC咁熟面口:smile_44:
我幾年冇出過post喇喎師兄

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-6 09:47 AM 發表 查看引用來源

你咁講,如果最後冇俾人食到,我可能會有D失望架喎.
你咁講,到最後一定食到,失望既話唔介意咪我頂上 你都係到我膊頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆