上一頁下一頁
發新話題

人生總會遇上幾條仆街 P.1, P. 2, P. 3, P. 4, P. 6

收藏  |  訂閱
88  18.8k

引用:
原帖由 lung279 於 2015-9-2 02:32 PM 發表 查看引用來源

我明
前度都有少少依個問題

同埋 你個身型 都好似我前度 不過佢大你幾年

大波高妹正吖

27—28腰唔係肥呀嘛

引用:
原帖由 BaebaeKk 於 2015-9-2 02:29 PM 發表 查看引用來源
係呢!而且著好多衫都唔好睇,所以我衣家經常著sport bar 壓返平個胸。。。真係辛苦咖唔係講少。

波濤洶湧米幾好

hihi

我地第一次接觸

Sorry,我好似好多錯別字。但為求快打,請見諒。:smile_35:

而且我又係女仔,可能劇情著重情多D,亦都請見諒。:smile_40:

佢一搭上黎,我嚇親,我地果時係坐係sofa 到,唔知幾時佢坐到噤近,我好似走唔到。

我自問係強勢唔認輸果D女仔。以下男仔我叫佢B la.

我即刻話:喂!你做咩AR!

B: 搭下姐,噤緊張重咩。
(佢平時對人又唔見噤多野講,係對注我先噤講野,有時同朋友講佢佢都話睇唔出佢係噤,好似我屈佢噤,認真扮哂野。)

我:你點到我呀!
B: 放心啦,我唔會掂到你個胸既。
我: 噤你縮開啦!(我用駁頭甩開佢隻手)
B: OK...
於是我企係身想走...
B 一手拉返我坐底。我件衫又低左,我好驚,同時心跳得好快好快。
B: 睇埋先啦。

然後又再搭佢隻手係我駁頭到,今次輕輕點到!我對上果次男朋友已經係好耐,所以亦都好耐無同男仔有身體接觸,所以個心真係跳得好快好快好快。

於是我地無出聲,睇埋果條片。。。係打機片,所以都幾長。我心真係跳得好快。一陣佢忽然係我耳邊問...

B: 你個胸有幾大呀?
我真係紅都面埋,B 無同女仔拍過拖,連初吻都未,定係我太耐無拍拖,定係我真係未見過世面,我真係比佢玩到tum tum 轉,我失哂方向。

我:我... 我點解要話你知呀!
B: 你唔講我都知你大啦,想知個數驚喜下姐,有無C 呀?
(有少少比佢激起個好勝心)
我:C? 我最少都D 呀,有時E, F 添呀!
B: wa .... 噤大呀 (佢更貼近我耳仔講。)
我真係講完先知我on 9 ... 我相信我果刻耳仔已經紅哂,心跳更咖唔洗講,我已經習慣佢跳得噤快。
之後B不斷用個鼻貼近我耳仔,佢既呼吸聲我聽得好清楚。由於佢用手hold 著我,我根本走唔開。
B 再這一步進攻,佢既唇貼近我既耳仔,我耳尖,佢慢慢掂著我耳仔。一呼一吸,我都聽得好清楚,我已經急到就快喊出黎,我個心就快從我口跳出黎。。。。

之後佢個嘴錫我耳仔慢慢錫到我耳背頸到我鎖骨。。。雖然佢手好守規矩無點到我個胸,個感覺好怪,我唔想噤,我唔想噤隨便,但又無大力推開佢。

係呢個時候我地個flat 有人返黎,佢即刻停止,我就立即企起身。

Flatmate: 你地重係到既?
我:無呀,我洗完碗,汁完野,我入房啦。
我拿拿林汁埋我部電腦,急急腳行出廚房。佢係後面跟著我,行到我房門,我即刻入去,我回頭望一望佢,我地雙眼對到,但大家都尷尬,於是我草草同佢講:拜拜。我就返返入房。

我坐床到,我平靜返自己,我頭先到抵係到做D 咩AR!有無噤隨便呀你!之後我沖涼時,我發覺我下面已經濕哂。。。我更加覺得自己點解噤咖,識左一個月都無,就就快失守啦。

而第二日我衣然要返學,我要點面對佢?

係外國讀書真係好易出事

引用:
原帖由 一名大食男 於 2015-9-2 03:24 PM 發表 查看引用來源
27—28腰唔係肥呀嘛

其實係肥既,因為有肉地,你要知道香港好多女仔23-24 吋腰,而且心口有返噤上下,好彩係高,但唔係少鳥依人,又man man 地,所以異性緣基本上無咩既。

支持

引用:
原帖由 BaebaeKk 於 2015-9-2 04:17 PM 發表 查看引用來源

其實係肥既,因為有肉地,你要知道香港好多女仔23-24 吋腰,而且心口有返噤上下,好彩係高,但唔係少鳥依人,又man man 地,所以異性緣基本上無咩既。
我發覺你連依樣都好似-_-

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆