上一頁下一頁
發新話題

床上既淫聲羞辱真係好high (相#929)(updates: #1087 #1097 #1180 #1306&07)

收藏  |  訂閱
1.5k  297.1k

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-22 06:59 PM 發表 查看引用來源
佢捉我起身要我扶住衣櫃喺後面插, 從後捉住對波, 對手掌粗粗地, 但磨到對lin好痕好舒服, 佢揸住波就又一輪狂插。

C: 咁多水, 仲唔係淫閪? 係中意送上門俾我屌, 係咪屌到好爽?
Z: 係啊, 嗚啊….最中意 ...
支持女出POS永遠XD
路過等更多文-3-....

點解我係師姐呀?

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-22 07:32 PM 發表 查看引用來源
點解我係師姐呀?

師妹囉

哈哈,好正
咁似我ge XD

How o r u

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-22 06:59 PM 發表 查看引用來源
佢捉我起身要我扶住衣櫃喺後面插, 從後捉住對波, 對手掌粗粗地, 但磨到對lin好痕好舒服, 佢揸住波就又一輪狂插。

C: 咁多水, 仲唔係淫閪? 係中意送上門俾我屌, 係咪屌到好爽?
Z: 係啊, 嗚啊….最中意 ...
好味道:smile_o12:

樓主話自己仲讀緊書,咁係唔保比兩個叔叔照顧緊呀,佢地幾大呀?

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-8-22 07:08 PM 發表 查看引用來源
師姐好野!係街睇到都即刻濕左
你個C先生好正阿!好想比人插比人羞辱我阿!
我幫妳羅,嘻嘻

引用:
我仲讀緊書, 但好大食, 有兩個sp。
話就話係sp, 但又唔係真係sex only。To be accurate, friends with benefits, 即係會上床ge朋友, 又唔係sl。咁咪幾好, 有啲感情, 但又唔係lover, 唔會越過雷池, 因為佢地一 ...
friend with benefits 永遠都係最好

錄音呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆