呢度有冇人會玩Cyber Sex?

收藏  |  訂閱
21  428

安排埋我吖師兄

文字, whatsapp sex, wechat sex , LINE sex, Phone sex 都玩過, 係未玩過 cam sex, 費事比人捉 :smile_30:

未試過cam sex,文字嘅多.
有就介紹嚟玩下

引用:
原帖由 sexman44264 於 2015-7-17 06:58 AM 發表 查看引用來源
文字, whatsapp sex, wechat sex , LINE sex, Phone sex 都玩過, 係未玩過 cam sex, 費事比人捉 :smile_30:
有冇wechat號碼可以pm我吖

試過文字網調
但呢D越玩越悶, 越玩越無癮:smile_39:

引用:
原帖由 nlbsp77 於 2015-7-18 12:09 PM 發表 查看引用來源
試過文字網調
但呢D越玩越悶, 越玩越無癮:smile_39:
其實第一次玩都覺得悶。。ps cam sex 其實都麻麻好玩,但我prefer cam sex

條水喉唔夠雄偉,驚俾c姐c妹笑,女人就唔會有呢個問題…唉!

引用:
原帖由 zungfu2014 於 2015-7-18 12:40 PM 發表 查看引用來源
條水喉唔夠雄偉,驚俾c姐c妹笑,女人就唔會有呢個問題…唉!

我都一樣, 能力都唔好

但沉迷左係玩情趣野之後, 反而對普通咁做無乜興趣...........:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 nlbsp77 於 2015-7-18 01:20 PM 發表 查看引用來源

我都一樣, 能力都唔好

但沉迷左係玩情趣野之後, 反而對普通咁做無乜興趣...........:smile_42::smile_42:
玩咩情趣野咁沉迷呀,ching 可否講多DD呢?

引用:
原帖由 zungfu2014 於 2015-7-18 01:30 PM 發表 查看引用來源

玩咩情趣野咁沉迷呀,ching 可否講多DD呢?

主奴調教個D

前往最後回覆