上一頁下一頁
發新話題

男人會否對SP動真情

收藏  |  訂閱
47  2.5k

回覆 10# 的帖子

決定性係條女咩性格...如果係八婆...再索上多兩次都浪費我D精

但性格好又唔同講法, 不過性格好一般都唔會咁玩啦

好予盾 HAHAHAHAHA

我諗比著係我都會動真情 (因為已經動左....)

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-6-22 03:32 PM 發表 查看引用來源

我都好有疑惑~我自己對個c hing 都好有好感⋯⋯好似中意左佢咁⋯⋯ 但各自已經有另一半!我會因為佢個日對我冷淡左,whatsapp 吳同我傾計而吳開心! 好似好傻咁呀呵?! 但我覺得同佢一齊 ...
c姐你呢種關係可以keep幾耐

哈哈
仲以為個個男人一定唔想上身
稱呼得佢做SP應該玩玩吓算
原來都會有機會動情嘅

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-6-22 03:32 PM 發表 查看引用來源

我都好有疑惑~我自己對個c hing 都好有好感⋯⋯好似中意左佢咁⋯⋯ 但各自已經有另一半!我會因為佢個日對我冷淡左,whatsapp 吳同我傾計而吳開心! 好似好傻咁呀呵?! 但我覺得同佢一齊 ...
同師姐一樣。。。

引用:
原帖由 lululucat 於 2015-6-22 05:45 PM 發表 查看引用來源
c姐你呢種關係可以keep幾耐
其實個男仔識左一個月咋~ 所以感覺好強烈⋯同埋我都係岩岩開始同人發展呢種關係⋯

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-6-22 07:07 PM 發表 查看引用來源

其實個男仔識左一個月咋~ 所以感覺好強烈⋯同埋我都係岩岩開始同人發展呢種關係⋯

之前未試過?

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-6-22 07:07 PM 發表 查看引用來源

我都好鐘意呢種感覺

一開始一定好sweet好開心
我好有興趣知耐咗會點
大約一齊咗幾耐會有變化
c姐你同佢點識
引用:

話明SP...當然唔會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆