上一頁下一頁
發新話題

(真人真事)三角關係(少甜)(重點着眼於愛情關係)

收藏  |  訂閱
198  37.1k

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-9 04:44 PM 發表 查看引用來源

唔係呀, 咁你就誤會啦。我係企喺佢角度諗呀。
因為男未婚, 女未嫁丫嘛。我會直接揀S做女友囉。

而家既我, 得個諗字架咋, 唔會做。:smile_o13:
S咁識引人...做佢bf都驚啦..呢d只係要黎齋食唔做情侶好d

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-9 04:51 PM 發表 查看引用來源
S咁識引人...做佢bf都驚啦..呢d只係要黎齋食唔做情侶好d
我18歲既時候都遇過一個咁樣既女仔。真係好正。
冇得輸呀。:smile_o10::smile_o01:

菜已食

要面對既始終要面對,有一晚我同G wtsapp傾緊計,突然有一刻衝動好想同佢坦白,咁我講左成件事比佢聽,佢就話我明男仔有時好易受引誘,其實我明你出面可能好多女仔(曾經好花心,己經改左),我接受你同A之間既曖昧(A係G既好姊妹,我曾經接近同左A一齊,只係因為比起A我更加愛G,其實我未同G一齊之前都有好多故事,有機會再同大家分享),但我接受唔到你同呢D咁既女仔搞埋一齊(G同S之間其實唔係好好,我都唔知有過咩恩怨),如果你真係有需要可以同我講,如果可以既話我都可以比你,點解你成日都要出去搵其他女仔?之前摟摟鍚錫po上ig都算(真係對唔住,以前既我真係好衰),你E+仲要搞D咁既野,係咪好好玩啫?係你心入面我有冇存在過?定你覺得我唔夠佢靚,唔夠佢身材好呀?你究竟幾時先肯改下你個D成日撩女仔既性格呀?你仲記唔記得你同我一齊既時候應承過我D咩呀?(又係之前既故事)我個晚完全冇訓過,不停係到諗,G同我講既野。。。

引用:
原帖由 夜魔瞳 於 2015-4-9 05:07 PM 發表 查看引用來源
要面對既始終要面對,有一晚我同G wtsapp傾緊計,突然有一刻衝動好想同佢坦白,咁我講左成件事比佢聽,佢就話我明男仔有時好易受引誘,其實我明你出面可能好多女仔(曾經好花心,己經改左),我接受你同A之間既曖昧(A係 ...
呢啲野唔可以坦白架。好彩呢位G小姐睇得開姐。換轉另一個, 肯定唔會接受, 一定分手。
換轉我係你, 我會決斷選擇其中一個, 因為一腳踏兩船一啲都唔好玩。

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-9 05:20 PM 發表 查看引用來源

呢啲野唔可以坦白架。好彩呢位G小姐睇得開姐。換轉另一個, 肯定唔會接受, 一定分手。
換轉我係你, 我會決斷選擇其中一個, 因為一腳踏兩船一啲都唔好玩。
我明你既意思,但係有時真係好難咁決斷。。。

引用:
原帖由 夜魔瞳 於 2015-4-9 05:31 PM 發表 查看引用來源

我明你既意思,但係有時真係好難咁決斷。。。

又係既:smile_o08:,魚與熊掌。

其實我本身都諗住一定會分手,以為做左D咁既野,佢一定會話分手。。。

引用:
原帖由 夜魔瞳 於 2015-4-9 05:34 PM 發表 查看引用來源
其實我本身都諗住一定會分手,以為做左D咁既野,佢一定會話分手。。。

即係你當時都傾向S多過G??

之後,G嬲左我,我好辛苦先氹返佢,S又message我話,上次爽唔爽呀?你好勁呀,射左咁多,我上網睇片都冇咁勁呀。我話,你唔好搞我就最爽喇(個時其實我有少少嬲佢)。佢好似好擔心咁話,係咪我上次太粗魯整親你呀?冇事呀嘛?下次我温柔D吖。我話,仲下次?我唔想再同你做呢D野呀,拍拖唔一定要咁激情姐。佢話,但係我好想試下呀嘛,我仲係處黎架,我比第一次你吖,D人話第一次好爽架。下面同個口感覺好唔同架,正好多架,好想你射係我入面呀。我話,你傻左咩,射係入面有左咁點呀?我真係唔想再傾呢樣野,遲D再算喇。(我其實真係唔係好想理佢,成日講呢D野)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆