上一頁下一頁
發新話題

妹妹唔夠飽 P.10#146 病左都要搞

收藏  |  訂閱
196  27.3k

引用:
原帖由 ngal 於 2015-4-5 16:40 發表 查看引用來源
係咩>
後生仔係快D'不過回氣快

今日無約男朋友咩?

引用:
原帖由 ngal 於 2015-4-5 16:18 發表 查看引用來源
係香討做左好耐cd-rom 都出過下post同師兄交流。
之後識左第一個男友之後就無上水ac都無埋。。。
我平日做野好正經,但其實係個多水淫底小肥妹>_<

第一次係俾男朋友仔,但佢大我都好幾歲,我先岩岩開發成日都好 ...
咁你要點樣先至夠飽呀?

引用:
原帖由 ngal 於 2015-4-5 04:31 PM 發表 查看引用來源
雖然無買玩具但我都好想同男友仔可以enjoy
佢都幾粗架,岩岩第一次既時候勁難入,亦因為咁
雖然佢係我第一個男人,我都買左個縮陰球
間中就塞入去練,希望有咁緊得咁緊,等老公仔爽爽>//
好有同感,老公係我未到之前就射左,都唔知開心自己可以令佢好high好定唔開心自己未滿足好。
但我唔覺得因為我餓而需要搵sp 囉T.T

點解你要練收音肌呀?男友話你下面空蕩蕩?
引用:
原帖由 ngal 於 2015-4-5 16:31 發表 查看引用來源
雖然無買玩具但我都好想同男友仔可以enjoy
佢都幾粗架,岩岩第一次既時候勁難入,亦因為咁
雖然佢係我第一個男人,我都買左個縮陰球
間中就塞入去練,希望有咁緊得咁緊,等老公仔爽爽>//

那麼你哋開波前,做多啲前戲囉!你下面起晒水,唔要唔得,先至埋牙!記住,男人自卑心好重,如果你話佢,條嘢咁細轆,咁快射嘢!我未夠呀!我想嚟多次呀!你咁耐都未起頭,點解重唔硬嘅!未夠硬呀!..............等。
引用:
原帖由 ngal 於 2015-4-5 16:40 發表 查看引用來源
係咩>

引用:
原帖由 A1000 於 2015-4-5 04:50 PM 發表 查看引用來源
點解你要練收音肌呀?男友話你下面空蕩蕩?
No ar,不過想keep住緊點
佢次次入都話我好緊又好滑

引用:
原帖由 ngal 於 2015-4-5 04:18 PM 發表 查看引用來源
係香討做左好耐cd-rom 都出過下post同師兄交流。
之後識左第一個男友之後就無上水ac都無埋。。。
我平日做野好正經,但其實係個多水淫底小肥妹>_<

第一次係俾男朋友仔,但佢大我都好幾歲,我先岩岩開發成日都好 ...
餓既有好多方法可以止餓架喎。要教你嗎?

你幾歲呀?

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-5 04:47 PM 發表 查看引用來源

好有同感,老公係我未到之前就射左,都唔知開心自己可以令佢好high好定唔開心自己未滿足好。
但我唔覺得因為我餓而需要搵sp 囉T.T

Hi c姐,好認同!佢舒服我開心,但我都想舒服。。。咁你點解決?
我諗我都唔會搵sp唔識處理。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆