上一頁下一頁
發新話題

露體露上癮了

收藏  |  訂閱
160  20.1k

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 10:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_35: 你們愛露出的男人,是不是都喜歡給別人看那裡,尤其是女人,之後,如她尖叫/驚嚇等等,你們便會好HIGH?
又唔一定係尖叫既,好奇唔出聲望實我JJ都好過癮

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:19 PM 發表 查看引用來源

又唔一定係尖叫既,好奇唔出聲望實我JJ都好過癮

:smile_35: 我就覺得如果能在室內,不經意的露,就比較安全一點。

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 10:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_35: 我就覺得如果能在室內,不經意的露,就比較安全一點。
師姐覺得點先為知不經意咁露? 話哂男人著褲,好難唔小心走光。
我淨係試過無著底褲又唔拉拉鏈咁撘車喳

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 10:24 PM 發表 查看引用來源

唔通不經意咁露呢招對咁多位師姐都有用??

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:28 PM 發表 查看引用來源

師姐覺得點先為知不經意咁露? 話哂男人著褲,好難唔小心走光。
我淨係試過無著底褲又唔拉拉鏈咁撘車喳

我不是說在室外,我是說在室內。在室內比較容易,以及比較合情理的露。例如,更衣,在鏡前試衫,塗潤膚膏等等。不過,可能要等很長的時間,才會有偷窺者!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 10:38 PM 發表 查看引用來源

我不是說在室外,我是說在室內。在室內比較容易,以及比較合情理的露。例如,更衣,在鏡前試衫,塗潤膚膏等等。不過,可能要等很長的時間,才會有偷窺者!
唔通師姐都鐘意露出比偷窺者睇?

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 10:38 PM 發表 查看引用來源

師姐講既,男人好難做到喎

引用:
原帖由 C.Sex 於 2015-4-4 10:31 PM 發表 查看引用來源

唔通不經意咁露呢招對咁多位師姐都有用??

:smile_35: 室外與室內的露法是不同的。

室外的成功率會很高,但就不可以盡情的露;在室內的成功率較低,但就可以露出多一點/全裸。

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 10:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_35: 室外與室內的露法是不同的。

室外的成功率會很高,但就不可以盡情的露;在室內的成功率較低,但就可以露出多一點/全裸。
全裸都試過?

可惜香港好少搵到天體營,識唔到有露體癖既朋友。
唔知呢度有無師姐同我有共同興趣,可以一齊玩呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆