上一頁下一頁
發新話題

Carol的日常生活 #1,15,34,51

收藏  |  訂閱
52  43.9k

支持,希望盡快有SEX既劇情!

引用:
原帖由 br292 於 2015-3-25 11:57 PM 發表 查看引用來源
支持,希望盡快有SEX既劇情!
我會快ga la 但到e+我都仲未構思到一個比較好ge情節 請見諒

Support

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-3-26 12:50 AM 發表 查看引用來源
Support
Thx!

我都知道要飲e一杯茶唔係一件容易ge事,佢e一種型ge男仔身邊一定會有唔小ge女仔埋身,再講ar我都未做過做主動ge,好難為情ga ma.不過唔緊要我決定要放長線釣大魚,我唔信我飲唔到e杯茶!

講就話易姐但要點實行先好le,最後我決定先試下佢!

今日我揀左件比平常性感dd ge3,件top就有dd低胸烏低個人就會隱約見到dd事業線(無辦法la要有乖乖女形象ma,唔可以一下子咁sexy)着番條半截裙+high heel就番工la

一開始緊係認真工作先la,襯emma要同老闆去見客個陣我就扮無人可以問野,借d e去問呀sam
我:呀sam ar e一part我唔係好明係點ar你可唔可以幫下我ar?
sam:無問題,俾我睇下
Sam:嗱e到就要點點點
係佢講緊ge時候我緊係專登同佢企到好埋,仲用個胸掂下佢個手臂
哇!應該平時都有操開,好結實,真係好想俾佢攬住應該會好正!仲乘機ff埋佢dee dee應該都會好大隻,搞到個人有小小興tim,之不過e+ ge我要忍住,忍住

之不過佢好似feel唔到我請佢食波餅咁,若無其事仲好專心咁同我講解,所以我決定我要再玩大d!

食完飯,emma就開始同我講8掛野,又講個女魔頭(姐係我老闆)有幾衰好似更年期咁,而我就借機同佢8下呀sam ge野la 原來呀sam每星期都會係灣仔做gym,而我仲唔第一時間放左工去申請做member 咩!

引用:
原帖由 Carol420 於 2015-3-26 01:38 AM 發表 查看引用來源
我都知道要飲e一杯茶唔係一件容易ge事,佢e一種型ge男仔身邊一定會有唔小ge女仔埋身,再講ar我都未做過做主動ge,好難為情ga ma.不過唔緊要我決定要放長線釣大魚,我唔信我飲唔到e杯茶!

講就話易姐但要點實行先好 ...
至於做gym個陣有咩事發生就敬請期待la
我都覺今次寫得唔好 但我會努力ga 如果有咩建議都可以留言話我知
sorry for1999
Btw今夜出係唔係會無人睇ga

引用:
原帖由 Carol420 於 2015-3-26 01:38 AM 發表 查看引用來源

講就話易姐但要點實行先好 ...
Sister, good start, 我都要學吓妳D簡易D嘅文筆

等你繼續.....支持.
辛苦C姐啦

引用:
原帖由 Carol420 於 2015-3-26 01:42 AM 發表 查看引用來源

至於做gym個陣有咩事發生就敬請期待la
我都覺今次寫得唔好 但我會努力ga 如果有咩建議都可以留言話我知
sorry for1999
Btw今夜出係唔係會無人睇ga

:smile_35: 姊妹, 我覺得有直接SEX既劇情 越遲出現越好, 因為可以比D男人有多一些幻想空間, 同埋佢地會有多D興趣追睇劇情的發展.

keep on please...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆