老婆俾人教壞

收藏  |  訂閱
26  9.4k

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-3-4 08:59 PM 發表 查看引用來源
阿嫂應該是索太、期待睇相……
咁佢落club真係好多狗公圍,我成日話佢係小母狗

你地結婚果陣一定好多o禁兄弟

期待⋯謝謝

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-4 09:11 PM 發表 查看引用來源
你地結婚果陣一定好多o禁兄弟
我淨係知好多豬朋狗友吼住我老婆
佢哋知我短,一定餵唔飽件姣貨老婆

引用:
原帖由 CTBBA 於 2015-3-4 09:26 PM 發表 查看引用來源

上台致辭有無同兄弟一齊講,  "岳父大人, 你個女一定唔會餓親架~ "

引用:
原帖由 CTBBA 於 2015-3-4 08:53 PM 發表 查看引用來源

相就要睇我老婆比唔比喇

CC兄 黎個有圖有真相 大家都极期待:smile_o13:

引用:
原帖由 CTBBA 於 2015-3-4 20:53 發表 查看引用來源

相就要睇我老婆比唔比喇

期待中!

咁果次發生咩事呀 :smile_41:

嗰次我都有去嘅,當然佢啲姊妹都有帶囝去啦,有啲係男友老公,有啲係SP觀陰兵。。。

由於嗰時老婆都仲係剛剛開放,著咗套粉紅色三點式(中碼,我好記得,叫佢買細碼死都唔肯)普普通通,絕對唔算暴露,只係bar top底下有少漏奶,當然有條迷人或者引人迷佢嘅事業線啦,喺佢班同事之中身材係最標青。
咁又當然,佢班同事出開嚟玩,個個戰鬥格,少布好多,真係個個一副淫賤相。

咁識我嘅都知我賓州短春袋細,諗住唔好太失禮,買咗條童裝泳褲,諗住箍得啲,顯得大啲(同女人買bar原理一樣)點知太細條(我指條褲)箍得緊得滯,睇落仲細,直頭好似無咁,前面平晒。

佢班姊妹班囝囝有兩個係消防員,一個救生員,著晒三角褲,真係大抽到呢。
結果咪俾佢班姊妹笑囉,同埋老婆開始意識到原來大隻仔好吸引
班姣貨就開始不停筍擁老婆,渡佢。。。

引用:
原帖由 CTBBA 於 2015-3-4 09:26 PM 發表 查看引用來源

你條野平時擺出黎, 周圍掉掉Fing ! 係人都知你短?

你隻故愈講愈穿崩! 重有啊嫂放, 唔代表會影响到你, 心態同一般人唔同? like 綠帽?

前往最後回覆