上一頁下一頁
發新話題

..........

收藏  |  訂閱
50  1.7k

引用:
原帖由 膠兵 於 2015-2-24 11:00 PM 發表 查看引用來源
嘩好深奧,我又真係無諗過咁多野,純粹想搵有性需要既女仔互相滿足
同埋我係後生仔唔怪得無女SP岩:smile_24:
多謝師兄指教,學到好多野
米兄寫野有深度:smile_o12:

我個人意見係, 後生仔有後生仔巿場, 幾多中老坑巳經講多過做!

咁釣金龜個班, 餓起上黎:smile_o01:

又有幾多啊伯, 隻眼開隻眼閉, 求其有個女人煮下飯, 服使下當工人!

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-24 22:35 發表 查看引用來源

男女心態你自己都要明,所謂,知己知彼百戰百勝:smile_45:,鮑夾腸,人夾人,有人鐘意食弟弟,有人鐘意熟男,定位好自己,搵岩自己市場就OK架啦。

女人搵到SP或者其他稱呼類似呢種關係SL,後備,乜叉都好 ...
師兄。。。我好認同呀…你好有經驗呢,係咪好多女死左係你手上?如果男仔肯了解下。。。我覺得女仔係願意付出架

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-24 10:35 PM 發表 查看引用來源

男女心態你自己都要明,所謂,知己知彼百戰百勝:smile_45:,鮑夾腸,人夾人,有人鐘意食弟弟,有人鐘意熟男,定位好自己,搵岩自己市場就OK架啦。

女人搵到SP或者其他稱呼類似呢種關係SL,後備,乜叉都好 ...
但如果咁樣, 好怕會有感情
咁不如直接追好過:smile_27:  搞乜SP SL

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-24 11:33 PM 發表 查看引用來源

但如果咁樣, 好怕會有感情
咁不如直接追好過:smile_27:  搞乜SP SL
咁易咩拍拖:smile_39:,遇岩一個人談一場正經既戀愛,係好複雜架:smile_45:

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-25 12:14 AM 發表 查看引用來源

咁易咩拍拖:smile_39:,遇岩一個人談一場正經既戀愛,係好複雜架:smile_45:
我唔會諗太多, 除非有D野覺得俾唔到對方

引用:
原帖由 crazymaggie0706 於 2015-2-24 11:32 PM 發表 查看引用來源

師兄。。。我好認同呀…:smile_19:你好有經驗呢,係咪好多女死左係你手上:smile_19:?如果男仔肯了解下。。。我覺得女仔係願意付出架

一個起兩個止,吹水FD多,聽他地講故仔比較多,我好揀擇,除樣,身材之外,身份對我來講最重要,人妻,有男朋友唔搞,單身女玩家我最愛。不過,想停落來,只係咁岩諗起D往事,又見到個人問呢個我有D感觸既問題,先打咁大段野。:smile_o08:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-25 12:17 AM 發表 查看引用來源

我唔會諗太多, 除非有D野覺得俾唔到對方
可惜,我考慮太多,或者未玩夠,唔想有罪咎感玩,男朋友和丈夫呢個身份我有好大執著 唔想輕易比出去。寧願單身玩,有時,夜瀾人靜,凍既時候,大不了冚多兩張被 唔只女人要耐得寂寞,男人都要。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-25 12:38 AM 發表 查看引用來源

可惜,我考慮太多,或者未玩夠,唔想有罪咎感玩,男朋友和丈夫呢個身份我有好大執著 唔想輕易比出去。寧願單身玩,有時,夜瀾人靜,凍既時候,大不了冚多兩張被 唔只女人要耐得寂寞,男人都要。

ht ...
其實無人會玩夠架.....
所有野睇自己內心架JA

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-25 12:40 AM 發表 查看引用來源

其實無人會玩夠架.....
所有野睇自己內心架JA
陽萎之日玩夠之時?

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-24 10:35 PM 發表 查看引用來源

掌聲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆