上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.0k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-5 10:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  無可能啦, 大把人爭住釣啦
我就5知啦…你浪子…有辦法既…xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-5 10:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: NO LA
而家個人頹廢:smile_13:  人地都話我走晒樣啦:smile_27:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-5 10:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: NO LA
而家個人頹廢:smile_13:  人地都話我走晒樣啦:smile_27:
5係化…邊個人地先…lol

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-5 10:32 PM 發表 查看引用來源

哈哈~個個po都見到你同lok哥仔

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-5 10:38 PM 發表 查看引用來源

5係化…邊個人地先…lol

:smile_27: 我D FD  :smile_39:

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-5 10:20 PM 發表 查看引用來源
呢件事已經係好多年前,唔會有太多甜,不過都覺得段經歷幾特別,所以想開po講下。

當年我仲未結婚但有男友,有一次resign左又未想搵新工,就趁呢個空檔去左台灣搵我個好朋友T,諗住留1-2星期,係果邊hea下玩下。
...
然後呢。。?最後都係食埋。。哈哈

引用:
原帖由 azpui 於 2015-2-5 10:48 PM 發表 查看引用來源
然後呢。。?最後都係食埋。。哈哈

哈哈~你估下

K都真係幾食家,咁樣錫你1啖吊你癮,哈

係台灣呢段日子我係住係T屋企,而佢係同另一個女仔C一齊住,C係一個好男仔頭好爽嘅女仔,聽T講C係未拍過拖,我地仲有懷疑過佢係TB。雖然我同C初相識,但就同佢好啱傾,可能因為我同佢都係d直腸直肚又大笑姑婆嘅人,有時T返工時,C得閒都會陪我去玩,有好幾個景點都係佢帶我去,所以我地好快就熟絡起來。
同K食完飯第二日佢已經即刻搵T,問我幾時返hk,又話最近好得閒可以請假陪我玩,T話佢太煩,所以就俾左屋企電話叫佢直接搵我。當我聽到K電話時我都打個突,佢不停話我地食完飯咁快走,仲想帶我去蒲下睇下同hk有咩分別,之後就問我當日有咩做,話過來車我去玩,我求其搵左d藉口收左佢線,因為我要打去鬧T做乜出賣我搞到K係咁煩住曬!
個衰T竟然話見K咁霖我,而我又唔抗拒咪做好人幫下手囉,仲話我過去台灣就dry咁耐,都要搵個人屌下先平衡到!我同T識左好多年,佢係我中學同學,媽咪係台灣人,中五之後佢就返左台灣,我地兩個咩都傾,就連大家幾時破處,同男友既性事都會講,所以佢對住我咩衰野都會講。俾佢咁講一講,又真係好似講中晒,尤其見佢成日同男友出雙入對時,我又真係覺得dry dry地。平時我會同T孖鋪,但當佢男友來過夜時,就會轉去C間房同佢訓,個衰婆叫床又大聲,有時真係聽到我心癢癢。
之後我打番俾K,話佢知我當日得閒,叫佢一陣過來接我。去到呢一刻,我都無諗真係要同K上床,可能個心態覺得你越係食家我越唔會咁易俾你得手,所以當時只係諗住搵個人陪下。不過話曬都叫約會,我都有悉心打扮下,著左背心短褲,叫做少少sexy咁啦!
佢到左之後我落到樓下,好快已經見到佢,因為佢同佢架Benz跑實在太招搖!唔知點解,我突然有d驚,因為佢真係擺明係個富二代食家,我好驚我招駕唔到。。。

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-5 11:30 PM 發表 查看引用來源
係台灣呢段日子我係住係T屋企,而佢係同另一個女仔C一齊住,C係一個好男仔頭好爽嘅女仔,聽T講C係未拍過拖,我地仲有懷疑過佢係TB。雖然我同C初相識,但就同佢好啱傾,可能因為我同佢都係d直腸直肚又大笑 ...
招架唔到。。。哈哈,已估到結果但都想知過程
睇黎你都幾吸引架喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆