上一頁下一頁
發新話題

男人係咪愈鐘意個女人,會愈快射??

收藏  |  訂閱
474  16.2k

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-4 11:23 PM 發表 查看引用來源

男人好耐先出,有好多可能性。

例如,刺激感唔夠。

又例如,個男人故意忍住。

男人冧個女人,一般好難忍得住。

言則耐射係多數個男人淡左先會咁?

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-4 11:43 PM 發表 查看引用來源
我一著戰衣,佢就好快射

男人來講仆野 禽禽青 係甘衝 頂唔到几耐 當然同年紀都有関 例如太後生血氣方剛 一味衝 好快無貨賣:smile_o12:

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-1-4 11:46 PM 發表 查看引用來源
男人來講仆野 禽禽青 係甘衝 頂唔到几耐 當然同年紀都有関 例如太後生血氣方剛 一味衝 好快無貨賣:smile_o12:
我男友40過外的了。^_^唔係後生仔。

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-4 11:49 PM 發表 查看引用來源
我男友40過外的了。^_^唔係後生仔。

甘,...!!!就係個人體質問題囉! 太敏感的龜頭!!!:smile_o12:

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-1-4 11:51 PM 發表 查看引用來源
甘,...!!!就係個人體質問題囉! 太敏感的龜頭!!!:smile_o12:
其實佢一時時,著戰衣快d,平時冇咩特别就耐小小

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-4 11:52 PM 發表 查看引用來源

其實佢一時時,著戰衣快d,平時冇咩特别就耐小小

:smile_o12::smile_o12::smile_o12:妳件戰衣一定好殺食....:smile_o12:

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-1-4 11:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:妳件戰衣一定好殺食....:smile_o12:
一般吊帶睡衣

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-5 12:11 AM 發表 查看引用來源

一般吊帶睡衣

著住 PO來睇下:smile_o13:

當然唔係...

回覆 1# 的帖子

老闆娘, 好耐冇見!!

我覺得唔關愛唔愛事喎, 其實同女仔差唔多, 要睇當時既mood;
你著左戰衣, 可能對佢黎講, 係好大既視覺刺激, 自然好快硬, 但又同快唔快射冇關係喎; 佢硬得快, 可能只代表佢好想做, 但佢做時亦冇必要咩都唔理係咁衝衝衝, 所以我覺得同快唔快射冇咩直接關係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆