上一頁下一頁
發新話題

男人眼訓起上黎真係連含J都唔比我含情sad but true

收藏  |  訂閱
206  8.1k

我則掉轉,我想妳含醒我,但從來不做。到現在才知,她不喜歡我叫她做任何事。我也無奈

試下下次呢

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-12-31 07:24 PM 發表 查看引用來源

我就係想咁之嘛~
佢一個轉身扒左係床訓,我想摸都摸唔到,唔好話含=_=
身在福中不知福:smile_22:

下...唉, 佢身在福中不知福...得到又吾識珍惜...

我諗如果我係佢, 晚晚吾訓俾你含同玩我都願, 你懂的~
佢問題姐, 吾需要傷自尊心, 你既吸引力吾需要懷疑, ALREADY TELL YOU THE TRUTH

上次我眼瞓被女友强制含J,我有發脾氣。流緊口水,我話:“喂,唔好啦,細佬瞓緊未開工呀…”

但條淫妹唔理,可能餓得滯,夾硬整到細佬醒咗,然後半夢半醒俾佢口爆埋。我好少被人用口KO到。:smile_39:

引用:
原帖由 Gab15 於 2014-12-31 07:47 PM 發表 查看引用來源
咁hurt人既!你bf真唔識做!
如果俾係我一定俾你含到醒,跟著再嚟個大大力插爆你到中出既morning Q!
SL黎
Not bf

引用:
原帖由 獨人 於 2014-12-31 07:57 PM 發表 查看引用來源

你咁就佢梗係有侍無恐啦,要吊下佢癮先得架,唔係點會著緊你。。。
你慘豬可以揾我幫手,隨傳隨到

佢持寵生嬌都唔係第一次 嗚呀
點扭轉劣勢?

引用:
原帖由 smartboy169 於 2015-1-1 12:49 AM 發表 查看引用來源
我諗如果我係佢, 晚晚吾訓俾你含同玩我都願, 你懂的~
佢問題姐, 吾需要傷自尊心, 你既吸引力吾需要懷疑, ALREADY TELL YOU THE TRUTH
佢果晚重遲過我上床,我等到佢訓著左,之後我都昏迷左到天光先醒....

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2015-1-1 02:18 PM 發表 查看引用來源

SL黎
Not bf

Oh~sorry!
SL又真係唔識做!我中意女仔有情趣,睇住女仔慢慢含醒個感覺會覺得好horny!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆