上一頁下一頁
發新話題

其實係唔係真係咁易就搵到人妻玩 我成日都見到師兄講!!!

收藏  |  訂閱
195  5.5k

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 02:25 PM 發表 查看引用來源

咁驚不如唔好食啦…

:smile_30:........食得是福

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 02:25 PM 發表 查看引用來源

咁驚不如唔好食啦…

冤枉啊!大人,我都無話我驚,問下你有冇D有手尾經驗o者:smile_27:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 02:43 PM 發表 查看引用來源

冤枉啊!大人,我都無話我驚,問下你有冇D有手尾經驗o者:smile_27:
都唔算有手尾跟, 係煩咗D, 果排成日揾但又驚响我樓下捕我啫...
不過最後都無事, 佢仲block咗我添:smile_30:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 02:50 PM 發表 查看引用來源

都唔算有手尾跟, 係煩咗D, 果排成日揾但又驚响我樓下捕我啫...
佢係咪沉左啊?睇o黎師姐好正啵:smile_13:
唉,其實li d野大家講明玩,唔會放咁多落去
唔係話講明玩就唔會有sweet野
o者係既然玩,大家都係想開心o者,最多傷身無謂傷心嘛
攪到o係樓下捕你~又嚇親師姐

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 14:50 發表 查看引用來源

師姐有大把可以揀:smile_13:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 03:00 PM 發表 查看引用來源

佢係咪沉左啊?睇o黎師姐好正啵:smile_13:
唉,其實li d野大家講明玩,唔會放咁多落去
唔係話講明玩就唔會有sweet野
o者係既然玩,大家都係想開心o者,最多傷身無謂傷心嘛
攪到o係樓下捕你~又嚇親師姐
我1D都唔正, 係佢傻啫:smile_42:
不過果排真係驚, 日日行唔同路綫返屋企:smile_39:
所以而家唔會比人送我返屋企嘞

引用:
原帖由 pokhong1 於 2014-12-1 03:01 PM 發表 查看引用來源

師姐有大把可以揀:smile_13:
你太睇得起我嘞!
其實無咩選擇架咋:smile_39:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 03:05 PM 發表 查看引用來源

我1D都唔正, 係佢傻啫:smile_42:
不過果排真係驚, 日日行唔同路綫返屋企:smile_39:
所以而家唔會比人送我返屋企嘞
點解咁傻啊佢......你話唔同佢玩佢唔制?:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 03:07 PM 發表 查看引用來源

你太睇得起我嘞!
師姐揀擇咋?有D 3寸半你唔揀,選擇又少左

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 15:07 發表 查看引用來源

你太睇得起我嘞!
睇妳談吐就知道妳有唔少, 只係人隨年齡大咗, 要求高咗而已

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆