上一頁下一頁
發新話題

吊,老婆今日投訴

收藏  |  訂閱
54  16.8k

引用:
原帖由 smarble 於 2014-9-17 14:54 發表 查看引用來源
勿唔係女人喜歡前奏咩?

大家師兄師妹們,你地又通常前奏搞幾耐?

起碼三十分鐘啦

引用:
原帖由 smarble 於 2014-9-17 04:05 PM 發表 查看引用來源

我梗得,但其實我都唔係好計較。係床上面,其實其他方面都係,一向都要互動,我'想'耐點,都係用個口同佢講,都係講出'想法',佢唔想咁耐,頂唔順要入,我都即入,都無逼。我都唔明有咩壓力,唔通想又唔講就好?

上黎睇故仔 ...
上黎睇故仔,又話好沉溺'不現實性愛'中⋯⋯
呢句好正:smile_o08:

試下前戲唔好咁耐...想入既時候就即插啦...

會唔會太太好快著火 忍不住要你插?

又會唔會你前戲太正,搞到佢全程收緊肌肉high過龍,令佢過累呀?

試下前戲唔好咁耐,就下老婆囉

引用:
原帖由 smarble 於 2014-9-17 01:03 PM 發表 查看引用來源
吊,今日老婆講開仔女d野,無啦啦講話同我搞野好大壓力。。。。。佢話佢頂唔順前奏咁長。但我心諗有幾長丫?30分鐘至45分鐘。又唔係要你做晒全部,你吹我,我奶你,50,50。而且正場又唔係耐,10分鐘左右。成個過程1小時,好耐 ...
ching你都叫做有前奏,我都好耐未試過啦...老婆借口多多-:smile_39: 冇前奏都要我入閘啦...佢同你傾,你都要同佢溝通下,大家有溝通都好過冇...

佢估拍 4 仔咩?:smile_30:
引用:
原帖由 smarble 於 2014-9-17 01:03 PM 發表 查看引用來源
吊,今日老婆講開仔女d野,無啦啦講話同我搞野好大壓力。。。。。佢話佢頂唔順前奏咁長。但我心諗有幾長丫?30分鐘至45分鐘。又唔係要你做晒全部,你吹我,我奶你,50,50。而且正場又唔係耐,10分鐘左右。成個過程1小時,好耐 ...

引用:
原帖由 tan72 於 2014-9-18 09:25 AM 發表 查看引用來源
ching你都叫做有前奏,我都好耐未試過啦...老婆借口多多-:smile_39: 冇前奏都要我入閘啦...佢同你傾,你都要同佢溝通下,大家有溝通都好過冇...

引用:
原帖由 tan72 於 2014-9-18 09:25 AM 發表 查看引用來源
其實長短對我來說唔覺得好大問題,不過。。。
1。唔明白其他人需要既'前奏',佢返而唔太想。
2。我都無逼佢繼續,要入就入,我唔明長少少既前奏都會形成壓力。唔通提下都唔得咩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆