上一頁下一頁
發新話題

我也來段人夫吧~~~~ending p.5

收藏  |  訂閱
116  16.5k

回覆 8# 的帖子

遇著你,你既對手吾自動波都幾難。:smile_39:
P.S.:一直都有睇開你既是Post.

引用:
原帖由 kenhong83 於 2014-9-13 03:00 PM 發表 查看引用來源
其實澳門唔叫雞唔睹錢係唔係冇野玩,成日過去做完野得個行字,有咩好食介紹下!

女人同男人唔同。。女人中意high tea
男人中意大排檔

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 01:51 PM 發表 查看引用來源
見個版咁多人夫人妻....
今朝醒起..我都有段人夫經歷.......

想當年..(((真係想當年架啦...))

想當年....18歲....岩岩同初戀分手......

有日無聊 MSN 中............有人ADD我..(已經唔記得個時點亂ADD人. ...
推.3. 出返文耶(指

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 01:51 PM 發表 查看引用來源

有日無聊 MSN 中............有人ADD我..(已經唔記得個時點亂ADD人. ...
咁多貨賣…支持!

support

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 13-9-2014 14:55 發表 查看引用來源

下。。依家d 妹妹仔仲勁啦。haha
個時都唔識人夫呢個詞。。。。

依家你都好勁丫

唔需要眼紅其他妹妹仔

你都有唔小好野啦

good , keep update , thx

有新野, 支持支持
引用:

人在大陸
今晚回覆
有冇師兄幫我搞得掂唔洗驗証碼??

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 13-9-2014 16:26 發表 查看引用來源
人在大陸
今晚回覆
有冇師兄幫我搞得掂唔洗驗証碼??

甚麼驗證碼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆